Αυτή η γυναίκα βιάστηκε 43.000 φορές μέσα σε 4 χρόνια-Κακοποιούνταν από 30 άνδρες τη μέρα

Ανάμεσα στους βιαστές της ήταν αστυνομικοί, ιερείς και δικαστές-Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός θύματος trafficking

Αυτή η γυναίκα βιάστηκε 43.000 φορές μέσα σε 4 χρόνια-Κακοποιούνταν από 30 άνδρες τη μέρα

​Την ωμή και σκληρή αλήθεια, αυτή που ζουν χιλιάδες θύματα trafficking, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο CNN η 24χρονη Κάρλα Τζατσίντο από το Μεξικό, η οποία σε ηλικία ΜΟΛΙΣ 12 ετών, έπεσε θύμα σωματεμπορίας.

Μέχρι την ηλικία των 16 ετών (μέσα σε τέσσερα χρόνια δηλαδή), η Κάρλα είχε βιαστεί… 43.000 φορές, ενώ ανά μέρα αναγκαζόταν να συνευρεθεί ερωτικά με 30 άνδρες.

Σήμερα, στα 24 της, η Κάρλα (πρώην θύμα trafficking) που πλέον βοηθά θύματα σωματεμπορίας ως ακτιβίστρια, περιγράφει πως τα μέλη του κυκλώματος την προσέγγισαν και την δελέασαν με δώρα και χρήματα για να την αποσπάσουν από την προβληματική οικογένειά της, και στη συνέχεια τη μετέφεραν στην Γκουανταλαχάρα αναγκάζοντάς την να γίνει πόρνη.

Mάλιστα δεν έκρυψε πως ανάμεσα στους βιαστές της ήταν και άνθρωποι του νόμου αλλά και της θρησκείας, όπως αστυνομικοί, ιερείς και δικαστές:

«Με εξώθησαν στην πορνεία στα 12 μου. Υπήρχαν άνθρωποι που γελούσαν επειδή εγώ έκλαιγα. Έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου για να μη δω τι μου έκαναν. Σκέφτηκα ότι ήταν αηδιαστικοί. Ξέρουν ότι ήμασταν ανήλικες, δεν είχαμε καν αναπτυχθεί. Ήμασταν θλιμμένες. Αλλά τώρα, ο κόσμος με ακούει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top