Την κορόιδευαν και τους εκδικήθηκε βγάζοντας μια περιουσία ως… μοντέλο! ΦΩΤΟ

Η ιστορία της νεαρής που την φώναζαν… Γκοτζίλα

Την κορόιδευαν και τους εκδικήθηκε βγάζοντας μια περιουσία ως… μοντέλο! ΦΩΤΟ

​Μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της να περνούσε άσχημα, ωστόσο κατάφερε όλο αυτό να το αφήσει πίσω της και πλέον δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ… Ο λόγος για την Άλι Στοσζ από τη Νέα Υόρκη, η οποία μέχρι τα 20 της χρόνια ζούσε εφιαλτικά… μιας και την κορόιδευαν για το ύψος της.

gkotzila-4.jpg
Η 27χρονη νεαρή, πέρασε μια αρκετά δύσκολη παιδική και εφηβική ηλικία, αφού στο σχολείο οι συμμαθητές της την φώναζαν Γκοτζίλα και τέρας μιας και είχε ύψος 2,4 εκ.

gkotzila-2.jpg
Λόγω του bullying εκείνη κλείστηκε στον εαυτό της και άρχισε να ντρέπεται για το σώμα της. Ωστόσο, λίγο μετά από τα 20α της γενέθλια, άρχισε να βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Συνειδητοποίησε ότι αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό για το οποίο ντρεπόταν, δηλαδή το ύψος της, ήταν αυτό που την έκανε μοναδική.

IMG_7852.jpg
Έτσι αποφάσισε να γίνει μοντέλο φετιχιστικών φωτογραφήσεων και να ποζάρει μαζί με άνδρες που λατρεύουν τις ψηλές γυναίκες, μια απασχόληση που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής και της έφερε πολλά λεφτά.

lost_in_fog_by_alystosz.jpg
Στο πλαίσιο αυτών των φωτογραφήσεων, εκείνη συνήθιζε να σηκώνει στα χέρια τους... μικροσκοπικούς (μπροστά της) άνδρες, κάτι που τελικά προκάλεσε το ατύχημα που την έκανε να παρατήσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της.

27b152ed1136a5e77edca7456b4502d0.jpg
«Είχα σηκώσει έναν τύπο ενώ φορούσα τακούνια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσω και να σπάσω τον αστράγαλο μου», ανέφερε, τονίζοντας ωστόσο ότι εξέταζε έτσι κι αλλιώς το ενδεχόμενο να σταματήσει αφού είχε αρχίσει να βαριέται.

21237ae71aad8c06b140925bedb6250c.jpg
Η καριέρα της ως μοντέλο της χάρισε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν στην ζωή της και από τότε δεν έχει επιτρέψει ξανά σε κανένα αρνητικό σχόλιο να την πτοήσει. Μαθαίνοντας να αγαπά τον εαυτό της, κατάφερε τελικά να ανοίξει και την καρδιά της στους άλλους και σήμερα έχει δημιουργήσει μια ��ολύ όμορφη σχέση που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

gkotzila-3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top