Ποια είναι ΑΥΤΗ η μυστηριώδης ξανθιά; Στο πόδι όλη η Ιταλία για να εντοπίσει την ταυτότητά της

Μιλάει αγγλικά και μένει στο δρόμο

​Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα μιας νεαρής κοπέλας, η οποία βρέθηκε να ζει στους δρόμους της Ρώμης και κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά της.

Το ξανθό κορίτσι φέρεται να είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ευγενική, δεν ζητιανεύει, δεν παίρνει χρήματα από ξένους και μιλάει μόνο αγγλικά.

missinggg.jpg

Η αστυνομία έχει κάνει προσπάθειες να εξακριβώσει τα στοιχεία της, όμως δυστυχώς η μυστηριώδης κοπέλα δεν έχει μαζί της ταυτότητα, ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της.

Κάτοικοι των περιοχών στις οποίες περιφέρεται λένε ότι απαντά στο όνομα Μαρία, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει δώσει πολλά διαφορετικά ονόματα.

missing1.jpg

(H Αμάντα Αντλάι)

Τα βλ��μματα όλων έπεσαν πάνω της μετά από την εκπομπή «Chi l’ ha Visto» και ήδη στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει καμπάνια για να βρεθούν συγγενείς της και να επιστρέψει στο σπίτι της.

missing2.jpg

(Η Μαρία Μπριγκίτε Χένσελμαν)

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που λένε ότι η ξανθιά κοπέλα μοιάζει με κάποια εξαφανισμένα κορίτσια, όπως η Αμάντα Αντλάι, η οποία απήχθη από το Μίσιγκαν το 2008, ή η Μαρία Μπριγκίτε Χένσελμαν που εξαφανίστηκε επίσης το 2008 από τη Γερμανία. Πολλοί μάλιστα λένε ότι μπορεί να είναι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν, η οποία εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία.

missing3.jpg

(Η Μαντλίν Μακ Καν)

«Δεν γνωρίζω αν είναι καν Αμερικανίδα. Την έχω δει στους δρόμους της Ρώμης. Κοιμάται έξω και νομίζω ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά φαίνεται να μην έχει κάνει αυτόν τον τρόπο ζωής στο παρελθόν γιατί δεν δέχεται λεφτά και είναι πολύ προσεχτική και συμπεριφέρεται σωστά όταν τρώει. Νομίζω ότι είναι ξένη φοιτήτρια επειδή δεν μιλάει Ιταλικά», αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα του Facebook Missing Persons Of America.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top