Ο γιος της Δήμητρας απ'την Λέσβο είναι το δεξί χέρι του Τραμπ-Τον αποθέωσε ο πλανητάρχης!ΒΙΝΤΕΟ

Πως ο δικηγόρος Ράινς Πρίμπους από την Μυτιλήνη έφτασε στον Λευκό Οίκο!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έναν Έλληνα θα βρεις! Αυτό συμβαίνει και τώρα στην περίπτωση της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, το "δεξί χέρι" του οποίου είναι ένας πο��ύ έξυπνος και δυναμικός άντρας από την Λέσβο.

untitled.jpg

Πρόκειται για τον δικηγόρο Ράινς Πρίμπους (Reinhold Richard Priebus), ο οποίος είναι Αμερικανός πολιτικός Ελληνικής και Γερμανικής καταγωγής και επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών.

Ο στενός συνεργάτης του νέου Αμερικανού προέδρου κατάγεται από το βόρειο Αιγαίο, είναι παντρεμένος με την Σάλι Πρίιμπους και έχει δύο παιδιά τον Τζακ Πρίίμπους, και την Γκρέις Πρίίμπους.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Ο Ράινς Πρίμπους σε ηλικία 19 ετών πήγε στο Σουδάν, όπου εργάσθηκε για την αμερικανική πρεσβεία, ενώ ο πατέρας του είναι Γερμανός.

Ένα σύντομο βιογραφικό

Ο 44χρονος Ράινς έλαβε πτυχίο νομικής στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι το 1998 και στη συνέχεια εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Μιλγουόκι. Έπειτα έβαλε υποψηφιότητα για να γίνει μέλος της συνέλευσης των Ρεπουμπλικάνων, αλλά απέτυχε να εκλεγεί (2004). Στην συνέχεια εκλέχθηκε στην ηγεσία του Ρεπουμλπικανικού κόμματος της πολιτείας Ουισκόνσιν (2007).Το 2009 έγινε διευθυντής νομικών υπηρεσιών (γενικός σύμβουλος) του κόμματος. Το 2011, παρουσίασε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος (ο ακριβής τίτλος είναι πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων) για να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Στίλ με 97 ψήφους στον 7ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τους (2011).Επανεξελέγη ομόφωνα και το 2015.

Του έχει μεγάλη αδυναμία ο Τραμπ

Ο Τράμπ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Ράινς. Μάλιστα στην πρώτη του ομιλία, σήμερα Τετάρτη, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ έκανε ειδική αναφορά στον Έλληνα δικηγόρο!

tramp.jpg

tramps2.jpg

«Έχουμε πολύ μεγάλους αστέρες μαζί μας! Να σας πω για τον Ράινς! Ο Ράινς είναι ένας σούπερ σταρ, αλλά εγώ του έλεγα πως “δεν μπορούμε να σε φωνάξουμε σούπερ σταρ, αν δεν κερδίσουμε”. Eίναι ο γραμματέας μας, είναι μεγάλος σταρ και ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους», είπε ο Τραμπ, ο οποίος τον κάλεσε στην συνέχεια να ανέβει μαζί του στο βήμα «Έλα εδώ Ράινς, γιατί κάθεσαι εκεί; μίλα πες κάτι».

«Κυρίες και κύριοι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τράμπ», είπε ο Ράινς, για να τον αποθεώσει στην συνέχεια ο νέος πλανητάρχης.

«Σε ευχαριστώ ο θεός να σε ευλογεί, είναι μεγάλη τιμή για μένα!Καταπληκτικός άνθρωπος», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Με πληροφορίες από politischios, Wikipedia

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top