Ένας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ γάμος σε σπηλιά- Παντρεύτηκαν με μόνο έναν καλεσμένο… το σκύλο τους!

Πιο παραμυθένιο… πεθαίνεις

Ένας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ γάμος σε σπηλιά-  Παντρεύτηκαν με μόνο έναν καλεσμένο… το σκύλο τους!

​Είναι πολλά τα ζευγάρια που ονειρεύονται μεγάλο και ανοιχτό γάμο με πολλούς καλεσμένους και δεξίωση υπερπαραγωγή. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν κοντά τους εκείνη την ημέρα μόνο τους συγγενείς τους και κάνα δυο φίλους.

1911400.jpg
Και είναι και ο Ντάνιελ και η Τρίσταν Φοξ από το Βανκούβερ του Καναδά, που έκαναν ένα γάμο βγαλμένο από παραμύθι με μόνο έναν καλεσμένο… τον σκύλο τους.

1911401.jpg
Οι δυο τους, πριν λίγες μέρες, επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο που τους μετέφερε στη «μυστική» τοποθεσία του γάμου μαζί με δύο μάρτυρες, τον φωτογράφο και τον σκύλο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια παγωμένη σπηλιά στη μέση του πουθενά!

1911403.jpg
«Ήταν τέλεια, όλα έγιναν ακόμα πιο καλά κι ��π’ ό,τι περιμέναμε. Μας απασχολούσε πολύ ο καιρός γιατί θα μπορούσε η τελετή να ήταν καταστροφή», σχολίασε ο γαμπρός. «Αν μπορούσαμε δεν θα είχαμε ούτε μάρτυρες, αλλά νομικά δεν γινόταν», εξήγησε.

1911408.jpg
«Με την Τρίσταν ευχαριστήσαμε τη σπηλιά που μας φιλοξένησε και φύγαμε με το ελικόπτερο. Λίγο αργότερα βρισκόμασταν στο γαμήλιο τραπέζι με την οικογένεια και τους φίλους μας», περιέγραψε στη Daily Mail.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top