ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το «δεξί χέρι» της Κλίντον-Ο σύζυγός της έκανε sexting δίπλα στον 4χρονο γιο τους

Μετά το σάλο αποφάσισαν να χωρίσουν

ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το «δεξί χέρι» της Κλίντον-Ο σύζυγός της έκανε sexting δίπλα στον 4χρονο γιο τους

​Πρωταγωνιστές σε ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, είναι η βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, Ούμα Αμπεντίν και ο σύζυγός της, ​Άντονι Γουάινερ.

Δημοσίευμα της New York Post εμφανίζει τον δεύτερο να κάνει sexting και να στέλνει μάλιστα φωτογραφία στην οποία δίπλα του βρισκόταν ο 4χρονος γιος του.

huma3.jpg

Ο Γουάινερ, έχει εμπλακεί ακόμα δύο φορές σε παρόμοιο σκάνδαλο. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Κογκρέσο και η δεύτερη το 2013 όταν αποσύρθηκε από την κούρσα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

voul1.jpg

voul3.jpg

voul2_0.jpg

Μάλιστα ο ​Άντονι Γουάινερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος της Νέα�� Υόρκης, είχε παραδεχτεί ότι έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

huma1.jpg

Η αποκάλυψη της New York Post ήταν το κερασάκι στην τούρτα και έτσι η 40χρονη Αμπεντίν, ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσει από τον 51χρονο σύζυγό της.

«Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σκέψη και προσπάθειες στον γάμο μου, αποφάσισα να χωρίσω από τον σύζυγό μου», ανέφερε η ανακοίνωση της και συνέχιζε: «Ο Άντονι και εγώ παραμένουμε αφοσιωμένοι να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο μας, που είναι το φως της ζωής μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή».

79522440-e1438745395628.jpg

Ποια είναι η Ούμα Αμπεντίν

Η Ούμα -Αμπεντίν, που σήμερα είναι αντιπρόεδρος της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον και που υπηρέτησε ως αναπληρώτρια διευθύντρια στο γραφείο της ως ΥΠΕΞ, είναι κόρη της Σαλέχα Αμπεντίν, μέλος του γυναικείου τμήματος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Μια πληροφορία που δεν έχει διαψευστεί από κανέναν παρά την σύγκρουση των ΜΜΕ στις ΗΠΑ υπέρ ή κατά της εμπλοκής της ίδιας της Ούμα με την Αδελφότητα.

Η 40χρονη Ούμα Αμπέντιν βρίσκεται στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον από τα 19 της χρόνια, από την εποχή που ήταν πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον.

Η Ούμα, από τα πιο έμπιστα (και γνωστά στον Τύπο) πρόσωπα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, συνοδεύει τη Χίλαρι στα ταξίδια της προεκλογικής εκστρατείας της, έχει υπό την ευθύνη της τις δωρεές (βλέπε, χορηγίες), παρέχει πολιτικές συμβουλές, αποφασίζει ακόμη και ποιος θα φωτογραφηθεί με την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ.

oi-desmoi-tis-xilari-me-ti-boitho-tis-ouma-ampertin.w_l.jpg

humahillary.jpg

Το 2014 ανέλαβε την προώθηση των απομνημονευμάτων της Χίλαρι (το βιβλίο με τίτλο) «Hard Choices» ενώ τα mail της Ούμα προς την «αφεντικίνα» της, είχαν μπει στο μικροσκόπιο, καθώς η συνεργάτιδα της Χίλαρι είχε κάνει ειδική συμφωνία προκειμένου να έχει τη δυνατότητα και «εξωτερικών» συνεργασιώνενώ εργαζόταν για το State Department. Μεταξύ των άλλων εργοδοτών της ήταν το Ιδρυμα Clinton and Teneo, εταιρεία συμβούλων, ιδρυτής της οποίας είναι μεταξύ άλλων ο Douglas J. Band, πρώην σύμβουλος του Προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά να δημοσιοποιηθούν τα ιατρικά αρχεία της Κλίντον

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από την αντίπαλο του για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον να δώσει στη δημοσιότητα τα ιατρικά της αρχεία, ενώ τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιοποιήσει και τα δικά του.

Ο 70χρονος ρεπουμπλικανός υποψήφιος έγραψε στο Twitter πως: «Νομίζω πως και οι δυο υποψήφιοι, η ανέντιμη Χίλαρι κι εγώ, θα πρέπει να να δημοσιεύσουμε τα αναλυτικά ιατρικά μας αρχεία. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω! Η Χίλαρι;».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει σχολιάσει αρκετές φορές πως η πολιτική του αντίπαλος κοιμάται συχνά, υπονοώντας πως είναι άρρωστη.

Η υποψήφια των δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, από την πλευρά της σχολίασε σε αμερικανική εκπομπή πως τέτοια σχόλια αποτελούν «μέρος μιας παλαβής στρατηγικής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top