ΣΟΚ: Έλουσε με οινόπνευμα και ΕΚΑΨΕ την 22χρονη καλλονή πρώην του- ΠΕΘΑΝΕ αβοήθητη (φωτο)

Την ακολούθησε και της επιτέθηκε σε κεντρικό δρόμο- Κανένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε

ΣΟΚ: Έλουσε με οινόπνευμα και ΕΚΑΨΕ την 22χρονη καλλονή πρώην του- ΠΕΘΑΝΕ αβοήθητη (φωτο)

​Φρικτό θάνατο βρήκε μία νεαρή φοιτήτρια από τη Ρώμη και μάλιστα από τα χέρια του πρώην συντρόφου της! Η 22χρονη κοπέλα κάηκε ζωντανή σε κεντρικό δρόμο της πόλης ενώ κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε να τη βοηθήσει, παρά τις απελπισμένες κραυγές της.

saramorta (2).jpg
Η αδικοχαμένη Σάρα Ντι Πιετραντόνιο ξεψύχησε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 27χρονος πρώην φίλος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.

so1.jpg
Ας δούμε τι συνέβη τις τελευταίες μοιραίες ώρες της 22χρονης καλλονής! Ο Βιντσέτζο Παντουάνο είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, περιμένοντάς τη να φύγει από το σπίτι του νέου της φίλου. Στη συνέχεια ακολούθησε το αμάξι της μέσα στη νύχτα και την υποχρέωσε να σταματήσει στο πλάι του δρόμου, επειδή όπως είπε «ήθελε να συζητήσουν».

ImageHandler.jpg
Ωστόσο, μόλις μπήκε στο αμάξι της η συζήτησή τους εξελίχθηκε γρήγορα σε καυγά. Πάνω στον τσακωμό εκείνος άρχισε να περιλούζει το εσωτερικό του αμαξιού της κοπέλας αλλά και την ίδια με ένα μπουκάλι οινόπνευμα που είχε μαζί του. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ο εξαγριωμένος άντρας την ακολούθησε στο δρόμο και της έβαλε φωτιά.

so2.jpg
Η άτυχη κοπέλα καιγόταν για αρκετή ώρα μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ ο πρώην φίλος της στεκόταν δίπλα της και την παρακολουθούσε να βασανίζεται.

thima.jpg
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι με βάση το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, τουλάχιστον δύο αμάξια πέρασαν δίπλα από τη γυναίκα που καιγόταν, ωστόσο κανείς από τους οδηγούς δεν θέλησε να ανταποκριθεί στις απελπισμένες κραυγές της για βοήθεια και να σταματήσει για να την σώσει.

drastis.jpg
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, εάν κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα είχε σταματήσει, πιθανόν η ζωή της γυναίκας να είχε σωθεί. Ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά και παρόλο που αρχικά αρνιόταν την πράξη του, τελικά ομολόγησε έπειτα από ανάκριση οχτώ ωρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top