Την ΣΚΟΤΩΣΑΝ τα βίτσια της- Ήθελε άγριο ΣΕΞ και κατέληξε ΝΕΚΡΗ (φωτο και βίντεο)

Της άρεσαν οι άγριες καταστάσεις και το πλήρωσε ακριβά

​Πορωμένη με τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» φαίνεται πως ήταν μία ψυχολόγος από το Μεξικό… η οποία βρήκε τραγικό θάνατο λόγω των βίτσιων της!

Η 23χρονη Τάνια Τρινιδάδ Παρέδες ξεψύχησε ενώ έκανε άγριο σεξ με τον εραστή της! Εκείνη συγκατοικούσε με τον 32χρονο δημοσιογράφο Χουάν Ρουίζ Τόρες και οι δυο τους φαίνεται πως δεν μοιράζονταν μόνο το ίδιο σπίτι αλλά και το ίδιο κρεβάτι!

PAY-Tania-Trinidad-Paredes (1).jpg
Έτσι, όταν πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα ερωτικά τους παιχνίδια… δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση ότι ο ένας θα πέθαινε. Εκείνος, ο οποίος έχει συλληφθεί, υποστήριξε ότι του ζήτησε να την χαστουκίσει και να την «στραγγαλίσει»!

Έτσι, της έδεσε ένα καλώδιο στο λαιμό… όμως το έσφιξε παραπάνω από όσο θα έπρεπε και εκείνη… πνίγηκε!

Ο 32χρονος είπε ακόμη ότι εκείνος και το θύμα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και έπιναν μαζί με άλλον έναν συγκάτοικο, τον Χοσέ Λουίς Αρζάτε Μαρτίνεθ, όταν εκείνη τους πρότεινε να κάνουν «τρίο».

PAY-Tania-Trinidad-Paredes.jpg
Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι η νεαρή πέθανε από ασφυξία και είχε σπασμένα κόκκαλα στο λαιμό της. Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν σε κιν��τά τηλέφωνα και κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι είδους σχέση είχαν οι δυο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top