Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου νομίζοντας πως είναι παιδόφιλος-Εγκέφαλος της επίθεσης μια 15χρονη

Σε εξέλιξη η δίκη- Μία συμμορία ανηλίκων στο εδώλιο

Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου νομίζοντας πως είναι παιδόφιλος-Εγκέφαλος της επίθεσης μια 15χρονη

​Έγιναν «τιμωροί», θέλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, πιστεύοντας πως οι αρχές δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό, αλλά έσφαλαν… και πλέον ένας αθώος 42χρονος άνδρας βρίσκεται κάτω από το χώμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μία 15χρονη κοπέλα από το Έσσεξ της Βρετανίας κατηγορεί��αι για οργάνωση συμμορίας ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Ντάρεν Κέλι. Ο λόγος που οπλίστηκε το χέρι τους ήταν η πεποίθησή τους ότι αυτός ο άνδρας ήταν παιδεραστής.

Σκοπός της συμμορίας ήταν να βρίσκει και να επιτίθεται σε παιδόφιλους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ιndependent, η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο σπίτι του θύματος, στην κομητεία του Έσσεξ, τον περασμένο Οκτώβριο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Στη δίκη της συμμορίας, η οποία είναι σε εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι ο οδηγός φορτηγού ήταν παιδόφιλος. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς, ακόμα και οι ιδιωτικές συνομιλίες που είχε στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως ενδιαφερόταν για συντρόφους άνω των 40 ετών.

chelmsford-crown-court-essex-.jpg
Η συμμορία αποτελείτο από τέσσερα άτομα, δύο 17χρονους, μια 20χρονη και την 15χρονη που ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι έκλεισαν ραντεβού μέσω site γνωριμιών στον 42χρονο, στη συνέχεια τον συνάντησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στο δρόμο.

Όπως αποκαλύφθηκε η 15χρονη «εγκέφαλος» προήγαγε τη δική της εκστρατεία εναντίον των παιδόφιλων του διαδικτύου. Τους έκλεινε ραντεβού διαδικτυακά, με σκοπό να τους παγιδεύσει και να τους παραδώσει στις αρχές.

Σε δύο προηγούμενα ραντεβού που είχε κλείσει με έναν 23χρονο και έναν 67χρονο άνδρα, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Ωστόσο, οι αρχές δεν είχαν κάνει τίποτα, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία ότι οι άνδρες είχαν πρόθεση να συνάψουν σχέση μαζί της.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι η αδράνεια των αρχών την ανάγκασαν να πάρει το νόμο στα χέρια της και να δημιουργήσει τη συμμορία. Ωστόσο, και οι τέσσερις δηλώνουν αθώοι για το φόνο του 42χρονου.

πηγή: Indepedent

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top