ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκανε tag τον εαυτό του στο Facebook και… συνελήφθη-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Έκανε βλακεία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκανε tag τον εαυτό του στο Facebook και… συνελήφθη-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας άνδρας από το Μπέλφαστ, προκαλώντας ο ίδιος την «τύχη» του. Πώς; Μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Facebook.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν σε κάποια επεισόδια τον περασμένο Ιούλιο και θεώρησε μάλλον… ακίνδυνο αλλά και ευφυές να επισημάνει τον εαυτό του σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στο κοινωνικό δίκτυο από εκείνες τις ταραχές. Τώρα το πόσο ευφυές ήταν αυτό τελικά, το αφήνουμε στην κρίση σας.

Έκανε λοιπόν tag τον εαυτό του και έτσι επιβεβαίωσε τις υποψίες της αστυνομίας, που αργότερα τον αναζήτησε στο σπίτι του.

Λίγες μέρες μετά την επισήμανση του προφίλ του σε δύο φωτογραφίες από τα επεισόδια, η αστυνομία πήγε στο σπίτι του για να μιλήσουν για την συμμετοχή του σε αυτά, στα οποία μάλιστα 29 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας σοβαρά.

Ο Darragh είχε εντοπιστεί από κάμερα ασφαλείας να κάνει επίθεση σε έναν αστυνομικό και να συμμετέχει ενεργά στα επεισόδια εκείνης της μέρας. Παρά το γεγονός ότι είχε καλυμμένο το πρόσωπο του κατά τη στιγμή της επίθεσης, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί νωρίτερα των επεισοδίων και στα οποία δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του έδειχναν ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο.

Χωρίς να είναι γνωστό τι μπορεί να σκεφτόταν προχωρώντας σε αυτή την ενέργεια, ο νεαρός αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις υποψίες της αστυνομίας και σχεδόν «παραδόθηκε» επισημαίνοντας τον εαυτό του στις φωτογραφίες από τα επεισόδια για να δείξει ότι ήταν και αυτός εκεί, όπως αναφέρει το Belfast Live.

Ο ίδιος αρνήθηκε βέβαια ότι έχει ενεργή συμμετοχή σε κάποια οργάνωση ενώ ο δικηγόρος του, κατά την υπεράσπιστη, υποστήριξε ότι απλώς βρέθηκε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που γνώριζε χωρίς να προχωράει οργανωμένα σε παρόμοια επεισόδια. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top