ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο μακελάρης των Βρυξελλών Χαλίντ ελ Μπακράουι πέρασε και από την Ελλάδα!

Τι αποκάλυψαν πηγές της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο μακελάρης των Βρυξελλών Χαλίντ ελ Μπακράουι πέρασε και από την Ελλάδα!

​Από την Ιταλία με προορισμό την Ελλάδα φέρεται να πέρασε ο τρομοκράτης Χαλίντ Ελ Μπακράουι, ο οποίος ανατινάχθηκε στο μετρό των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν πηγές της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia, o Χαλίντ ελ Μπακράουι, ο καμικάζι στο μετρό των Βρυξελλών, είχε μεταβεί από την Ιταλία στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιουλίου 2015, σύμφωνα με το δίκτυο Sky Italia, έφτασε στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης Τρεβίζο με πτήση της εταιρίας Ryanair, προερχόμενος από τις Βρυξέλλες. Την επομένη, στις 6 το πρωί, επιβιβάσθηκε από το αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας σε πτήση Volotea με προορισμό την Αθήνα.

bakraoui-vryxelles.jpg

Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, χρησιμοποίησε βελγική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica υπενθυμίζει ότι λίγες ημέρες αργότερα, τον Αύγουστο του 2015, και ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα στις Βρυξέλλες, πέρασε από την Ιταλία, από το λιμάνι του Μπάρι, με προορισμό την Πάτρα και θεωρεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών μπορεί να σχεδιάστηκαν ακριβώς τα καλοκαίρι του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι βομβιστές των Βρυξελλών ήταν καθαριστές στο αεροδρόμιο-Ήθελαν να φτιάξουν ραδιενεργή βόμβα!

ΑΔΕΛΦΙΑ οι βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Ήταν γνωστοί στις Αρχές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top