ΘΡΙΛΕΡ με τους δράστες του μακελειού στις Βρυξέλλες-Δεν γνωρίζουν οι Αρχές πόσοι ήταν!

Υπήρχε και δεύτερος στην επίθεση που έγινε στο μετρό;

ΘΡΙΛΕΡ με τους δράστες του μακελειού στις Βρυξέλλες-Δεν γνωρίζουν οι Αρχές πόσοι ήταν!

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την τρομοκρατική επίθεση στην «καρδιά» της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Οι βελγικές αρχές δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει πόσοι ακριβώς ήταν οι δράστες που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Μετρό και το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ με απολογισμό (μέχρι στιγμής) 31 νεκρούς και περισσότερους από 270 τραυματίες.

Πόσοι ήταν τελικά οι δράστες;

Επιβεβαιωμένα δράστες του μακελειού είναι τα αδέρφια Ιμπραΐμ και Χαμίντ Ελ Μπακράουι. Ο Ιμπραΐμ είναι ο ένας από τους καμικάζι που ανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο και ο Χαλίντ εκείνος που ανατινάχθηκε στο μετρό.

Στη φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο, μαζί με τον Ιμπραΐμ Ελ Μπακράουι (στο μέσο της φωτογραφίας) υπάρχουν και άλλοι δυο άνδρες: ένας μαυροφορεμένος δίπλα του και ένας με λευκό παλτό, καπέλο και γυαλιά, ο οποίος είναι ο Ναζίμ Λαχράουι.

Βελγικά ΜΜΕ αλλά και γαλλικά αργότερα μετέδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης ότι ο Λαχράουι είναι ο δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας του αεροδρομίου.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένας άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης σε πιτσαρία στο Άντερλεχτ και αρχικά όλοι νόμιζαν πως είναι ο Λαχράουι.

Δεύτερος ύποπτος στο Μετρό;

Την ώρα που οι βελγικές αρχές δείχνουν να μην γνωρίζουν ακριβώς πόσοι ήταν οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης, δημοσίευμα της εφημερίδας Le Monde αναφέρει ότι το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο Μετρό έχει "πιάσει" τον Χαλίντ Ελ Μπακράουι, το ένα από τα αδέρφια που έχουν αναγνωριστεί μαζί με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος κρατά μια τσάντα.

Η εικόνα έχει καταγραφεί λίγο πριν από την επίθεση σε βαγόνι του συρμού ανάμεσα στους σταθμούς Μάλμπεκ και Αρτ ντε Λουά, πολύ κοντά στο κτίριο της Κομισιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρυξέλλες: Τα αδέρφια Μπακράουι ήθελαν να χτυπήσουν σε πυρηνικούς σταθμούς

Η απόλυτη ανατροπή: ΝΕΚΡΟΣ ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ των Βρυξελλών- Τον αναζητούσαν οι Αρχές

400 τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να ΒΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ την Ευρώπη-Εκπαιδεύτηκαν από το ISIS

Η ΦΡΑΣΗ του Αμπντεσλάμ που «όπλισε» τα χέρια των μακελάρηδων- ΑΥΤΟΙ ήταν οι στόχοι της επίθεσης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα νέα ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ λίγο μετά τις ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top