Τζιχαντιστές για μακελειό στις Βρυξέλλες: ΕΜΕΙΣ το κάναμε επειδή συλλάβατε τον Αμπντεσλάμ

Απειλούν για νέα δολοφονική επίθεση

Τζιχαντιστές για μακελειό στις Βρυξέλλες: ΕΜΕΙΣ το κάναμε επειδή συλλάβατε τον Αμπντεσλάμ

Την ώρα που η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι του τρόμου, μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες, οι τζιχαντιστές δείχνουν να πανηγυρίζουν για τους θανάτους δεκάδων αθώων ψυχών, ενώ σε site τους ανέλαβαν και επίσημα την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο πηγές από την συριακή πόλη Ράκα οι τζιχαντιστές έχουν αναλάβει και επίσημα την ευθύνη για το αιματοκύλισμα ενώ τονίζουν πως το έκαναν ως αντίποινα για την σύλληψη του μακελάρη του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Ωστόσο, στις πόλεις- στόχους δεν συμπεριλαμβάνονταν οι Βρυξέλλες. Αυτό άλλαξε πριν από τέσσερις μέρες, όταν συνελήφθη ο μακελάρης του Παρισιού.

Την ίδια στιγμή, μία άλλη πηγή ανέφερε ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και μήνες και δεν έχουν να κάνουν με την σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ. Όπως είπε υπάρχουν άλλοι τρεις καμικάζι, που θα φέρουν εις πέρας ακόμη μία επίθεση.

Αξίζει κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε πως μιλώντας στο star.gr o έμπειρος διεθνολόγος, Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης ανέφερε ότι αν όντως η επίθεση έχει να κάνει με την σύλληψη του μακελάρη του Παρισιού τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για όλη την Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει ότι η επίθεση οργανώθηκε και εκτελέστηκε μέσα σε τέσσερις μέρες και δείχνει ότι οι τζιχαντιστές είναι παντού και έχουν τρομοκρατικούς πυρήνες στις Βρυξέλλες!

Δείτε το ντοκουμέντο του κειμένου που έδωσε το ISIS στα γαλλικά και στα αραβικά

ΚΕΙΜΕΝΟ.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top