Μας ΕΠΕΣΑΝ τα μαλλιά: ΑΥΤΕΣ οι ολόιδιες δίδυμες θέλουν ταυτόχρονα παιδιά από τον ίδιο άντρα

Κάνουν τα πάντα… μαζί και την ίδια στιγμή για να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες βροχής

Μας ΕΠΕΣΑΝ τα μαλλιά: ΑΥΤΕΣ οι ολόιδιες δίδυμες θέλουν ταυτόχρονα παιδιά από τον ίδιο άντρα

​Είναι ολόιδιες και μάλιστα έχουν κοπιάσει για αυτό! Ο λόγος για την Άννα και τη Λούσι Ντεσένκ από την Αυστραλία που ναι μεν είναι δίδυμες, ωστόσο το έχουν πάει ένα επίπεδο πιο πάνω!

didimes-idies-ena.jpg
Τι εννοούμε; Οι 30χρονες γυναίκες φροντίζουν να μην έχουν καμία διαφορά και να είναι ολόιδιες. Μάλιστα, έχουν ξοδέψει 250.000 δολάρια, ώστε να το επιτύχουν, ενώ τα κάνουν όλα μα όλα ταυτόχρονα!!!

didimes-idies-dyo.jpg
«Αν η μία περπατήσει μερικά μέτρα, τότε πρέπει να το κάνει και η άλλη, καθώς πρέπει να κάψουμε τις ίδιες θερμίδες. Η διατροφή μας είναι η ίδια, το φαγητό μας πρέπει να είναι ίδιο. Μετράμε ακόμα και το νερό, πίνοντας από ίδιο ποτήρι» λέει η Λούσι.

didimes-idies-tessera.jpg
Και φυσικά επειδή η τρέλα δεν πάει στα βουνά.. τα κορίτσια δήλωσαν πως θέλουν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα και μάλιστα από τον ίδιο άντρα… Έτσι, τα σώματα τους θα είναι ίδια αλλά και τα παιδιά τους θα μοιάζουν!

didimes-idies-tria.jpg
Αν και δεν δηλώνουν έτοιμες να γίνουν μητέρες από τώρα. ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως όταν το κάνουν θα γίνει ταυτόχρονα... Εμείς απλά αναρωτιόμαστε πως θα γίνει όλο αυτό αλλά και ποιος είναι ο τυχερός που θα χαρεί τα δυο κορίτσια μαζί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top