Νέα στοιχεία για την 15χρονη που 20χρονος την βίασε και μετά προσπάθησε να την κάψει ζωντανή!

Την κακοποίησε σεξουαλικά στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειας της

Νέα στοιχεία για την 15χρονη που 20χρονος την βίασε και μετά προσπάθησε να την κάψει ζωντανή!

​Σοκάρει η απίστευτη αγριότητα που έγινε εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού από το Νέο Δελχί, όταν ένας νεαρός άνδρας που την παρακολουθούσε επί μήνες, την βίασε, την ξυλοφόρτωσε και μετά της έβαλε φωτιά!

Το εξοργιστικό περιστατικό, όπως είχε γράψει το star.gr, συνέβη στο χωριό Tigri, στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειας της έφηβης κοπέλας. Οι γονείς της, την βρήκαν να ουρλιάζει λίγες ώρες πριν από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως ανέφερε στα ΜΜΕ, ο Yadram Singh από το αστυνομικό τμήμα Bisrakh, o δράστης φέρεται να είναι ένας 20χρονος, ο οποίος αφού την κακοποίησε σεξουαλικά την πυρπόλησε κιόλας, με την 15χρονη κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει σοβαρά εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης είχε εγκαύματα στο 95% του κορμιού της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 20χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας να την κάψει ζωντανή.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στην Ινδία. Θυμίζουμε, πως στο παρελθόν μια κοπέλα είχε δολοφονηθεί αφού πρώτα υπέστη ομαδικό βιασμό.

Εκείνη η υπόθεση είχε μάλιστα οδηγήσει σε αυστηρότερους νόμους για την πρόληψη παρόμοιων εγκλημάτων, καθώς στην Ινδία τα κρούσματα επιθέσεων σε γυναίκες είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top