ΑΥΤΟΣ είναι ο 65χρονος Έλληνας που παντρεύτηκε 12χρονη και προκάλεσε θύελλα ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

Το βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες

Είναι μεσημέρι στην πιο κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης, στην Times Square. Όλα είναι φυσιολογικά, η κίνηση αυξ��μένη και πολίτες περπατούν γρήγορα πάνω- κάτω!

Ξαφνικά ένα νιόπαντρο ζευγάρι κατεβαίνει από μια πανάκριβη Bentley. Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία και ενθουσιασμό να δει τα «ερωτευμένα πιτσουνάκια» όταν έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η νύφη είναι μια νεαρή μικροκαμωμένη κοπέλα μόλις 12 ετών. Ο γαμπρός είναι γύρω στα 65. Οι παρευρισκόμενοι μετά το αρχικό σοκ, αρχίζουν να αντιδρούν. Είναι δυνατόν; Δεν έχει οικογένεια το παιδί;

«Έχω την συναίνεση της οικογένειάς της» απαντά με ένα κυνικό ύφος ο γαμπρός. Ορισμένοι χάνουν την ψυχραιμία τους. Του μιλούν άσχημα, τραβούν το κοριτσάκι… Τότε αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Ευτυχώς, δεν πρόκειται για γάμο, αλλά για ένα κοινωνικό πείραμα το οποίο βιντεοσκοπήθηκε. Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και κατάφερε να γίνει viral, ξεπερνώντας τα 6 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ημέρες.

ImageHandler.jpg
Στόχος ήταν να αλλάξει η νομοθεσία που ισχύει σε ορισμένες Πολιτείες της Αμερικής και δίνει το δικαίωμα σε ενήλικες να παντρεύονται παιδιά από 12 ετών, εφόσον υπάρχει γονική συναίνεση.

Μάλιστα, ο δημιουργός του Κόμπι Πέρσιν, ο οποίος μας ενημερώνει στο τέλος ότι κάθε μέρα 33.000 ανήλικα κορίτσια εξαναγκάζονται σε ανάλογους γάμους. Δυστυχώς όμως, κανονικούς, και όχι για τις ανάγκες βίντεο.

Στον ρόλο του γαμπρού, ο οποίος έγινε μισητός σε εκατομμύρια α��θρώπους παγκοσμίως, ένας Έλληνας ο Χρύσανθος Πετσίλας.

«Ήταν ένα θεατρικό, στο οποίο δέχτηκα με χαρά να συμμετάσχω. Ήταν πολύ σημαντικό το κοινωνικό μήνυμα που ήθελε να περάσει ο παραγωγός. Δήλωσα συμμετοχή και με επέλεξαν για αυτόν τον ρόλο, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι και το κοριτσάκι προέρχεται από οικογένεια γνωστών ηθοποιών», τονίζει ο «γαμπρός».

«Κατ' αρχήν, είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος είχε την αντίδραση που είχε. Οι γάμοι κοριτσιών 12 ετών και αγοριών 14 ετών είναι μια πραγματικότητα σε ορισμένες Πολιτείες, καθώς επιτρέπεται από το νόμο. Κάποια στιγμή κινήθηκαν πιο επιθετικά - χωρίς βέβαια να έχουν σκοπό να με λιντσάρουν κιόλας - αλλά υπήρχε σεκιούριτι.

Παράλληλα, εμφανίζονταν όλες οι κρυφ��ς κάμερες και τότε αποκαλυπτόταν ότι επρόκειτο για θεατρικό. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι ήταν πολύ θετικοί όταν μάθαιναν τους σκοπούς μας και έφταναν σε σημείο ακόμη και να φωτογραφίζονται μαζί μας με χαρά», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top