ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον γάτο πρόσφυγα που χάθηκε στο ταξίδι για την Ελλάδα

Στήθηκε ολόκληρη εκστρατεία για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον γάτο πρόσφυγα που χάθηκε στο ταξίδι για την Ελλάδα
​Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε με ένα γάτο, μέλος μιας οικογένειας μεταναστών από το Ιράκ, η οποία ταξίδεψε προς τη Λέσβο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της όμως, ο γάτος χάθηκε! Όταν εντοπίστηκε… ξεκίνησε ολόκληρη εκστρατεία για να βρεθεί η οικογένεια του, η οποία είχε φύγει για τη Νορβηγία. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη όταν τον πήραν στα χέρια τους!
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Η μητέρα και τα πέντε της παιδιά, μαζί με τον γάτο τους τον Kunkush, ξεκίνησαν από την Μοσούλη, ταξίδεψαν στη Λέσβο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο γάτος χάθηκε. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους να τον εντοπίσουν, δεν τα κατάφεραν και συνέχισαν το ταξίδι τους για το Βερολίνο και σ��η συνέχεια για τη Νορβηγία.
Μετά από μέρες, ο Kunkush εντοπίστηκε από έναν ψαρά της περιοχής. Οι διασώστες του τού έδωσαν το όνομα Δίας και αμέσως ξεκίνησε μία εκστρατεία για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες του μέσα από μία σελίδα στο Facebook που έστησε ένας Αμερικανός εθελοντής μαζί με τους φίλους του.
ku4.jpg

Τελικά στις 12 Φεβρουαρίου και μετά από μεγάλη έρευνα και διασταύρωση στοιχείων η οικογένεια του Kunkush εντοπίστηκε στη Νορβηγία, ενώ χάρη σε έναν έρανο συγκεντρώθηκαν και τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνταν για να μεταφερθεί ο γάτος στην χώρα!
Όταν η οικογένεια πήρε τον Kunkush στα χέρια της ξέσπασε σε δάκρυα χαράς… αφού τελικά ο γάτος πρόσφυγας τα είχε καταφέρει!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top