ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! Παιδιά αναγκάζονταν να κάνουν ΣΕΞ με ΖΩΑ σε ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα άνδρες τα βιντεοσκοπούσαν

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! Παιδιά αναγκάζονταν να κάνουν ΣΕΞ με ΖΩΑ σε ξενοδοχείο
Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου κι αφορά παιδιά, ηλικίας από 8 έως 14 ετών, τα οποία αναγκάζονταν να έρθουν σε ερωτική επαφή με περισσότερα από ενός είδους… ζώα, την ώρα που άνθρωποι τους παρακολουθούσαν ατάραχοι!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό συνέβαινε σε ξενοδοχείο του Μπέρμινγκχαμ στην Αγγλία.

Η Αγγλίδα δικαστής Χίλαρι Γουάτσον, αναγκάστηκε να ερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, όταν δέχτηκε καταγγελίες από κοινωνικούς λειτουργούς, που έλαβαν παράπονα από κάποια παιδιά, η φροντίδα των οποίων υπόκειται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κόβεντρι.

Πέραν αυτών, η δικαστής αποκάλυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και αστυνομικοί, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν έχει συλληφθεί κάποιος.

Όπως κατήγγειλαν τα παιδιά, το απίστευτο μαρτύριο στο οποίο υποβλήθηκαν έλαβε χώρα στο Μπέρμινγκχαμ, όπου και ταξίδεψαν με λεωφορείο, σε ένα ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν, υπάρχει και βίντεο από τα αρρωστημένα «παιχνίδια», τα οποία η δικαστής Γουάτσον χαρακτήρισε «τρομακτική αλήθεια».

«Κατά την κρίση μου, τα παιδιά λένε την αλήθεια, όταν περιγράφουν, το πως οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, ήπιαν κρασί και εξαναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε ερωτικά όργια με ζώα, την ώρα που κάποιοι άλλοι παρακολουθούσαν», είπε η δικαστής.

Κάποιοι τέτοιοι ισχυρισμοί, μπορεί να φαντάζουν αποκυήματα της φαντασίας, όμως, σύμφωνα με τη Γουάτσον, όταν κάποιος βλέπει τα ευρήματα της έρευνάς της, που αποκαλύπτουν ότι τα παιδιά έρχονταν σε ερωτικές περιπτύξεις για την ευχαρίστηση ενός άντρα και κάποιων γνωστών του και όλα αυτά απαθανατίζονταν σε βίντεο, τίποτα δεν μένει στη σφαίρα της φαντασίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top