Φρίκη: 14χρονη έγκυος χτυπήθηκε από συγγενείς της για να αποβάλει- Έκαψαν και έθαψαν το έμβρυο!

Ήταν ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της- Πιθανότατα είχε βιαστεί από ξάδελφό της

Φρίκη: 14χρονη έγκυος χτυπήθηκε από συγγενείς της για να αποβάλει- Έκαψαν και έθαψαν το έμβρυο!

​Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, αυτό που συνέβη σε μια 14χρονη έγκυο κοπέλα στο Τέξας. Tέσσερα μέλη της οικογένειάς της, την χτυπούσαν ανελέητα επί έξι ώρες μέχρι να αποβάλει και ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης! Από τα χτυπήματα, το μωρό γεννήθηκε νεκρό, και στη συνέχεια οι απάνθρωποι συγγενείς της κοπέλας έκαψαν το έμβρυο και το έθαψαν σε άγνωστη τοποθεσία!

Σύμφωνα με τις αρχές, πριν από τον ξυλοδαρμό, όταν οι συγγενείς ανακάλυψαν πως το κορίτσι είχε μείνει έγκυος, είχαν χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για να προσπαθήσουν να τερματίσουν την εγκυμοσύνη της. Όταν δεν κατάφεραν τίποτα με αυτές, προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Το κορίτσι είχε βιαστεί από κάποιο μέλος της οικογένειας της – πιθανότατα από τον ξάδελφό της- αλλά ντρεπόταν να το αναφέρει. Δύο χρόνια μετά από την επίθεση, η 16χρονη σήμερα κοπέλα, που δεν κατονομάζεται, βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το συμβάν και τα τέσσερα μέλη συνελήφθησαν.

Οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν το μέρος όπου έθαψαν το βρέφος. Το κορίτσι βρίσκεται στην υπηρεσία Προστασίας Παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top