ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η φονική κακοκαιρία στις ΗΠΑ- Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια μιας γυναίκας

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν πεθάνει

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η φονική κακοκαιρία στις ΗΠΑ- Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια μιας γυναίκας

​Είναι η μανία της φύσης που χτυπά το Μεξικό. Ο φονικός ανεμοστρόβιλος καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του. Νεκρό εντοπίστηκε το βρέφος το οποίο χάθηκε μέσα από τα χέρια των γονέων του που έκαναν βόλτα στον δρόμο.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής και στο Τέξας και την Οκλαχόμα. Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια. Στις αυλές των σπιτιών κολυμπούν φίδια. Περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα έχουν καλυφθεί από τα νερά.

Την ίδια στιγμή, δέκα άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 21. Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια που είπε στην αδερφή της μία γυναίκα από το Ουίμπερλυ, λίγα λεπτά πριν το σπίτι της αποκοπεί από τα θεμέλια και παρασυρθεί από τα νερά.

«Είμαστε μέσα στο σπίτι. Το παρέσυρε το ποτάμι. Πάρε τη μαμά και το μπαμπά. Σ΄αγαπώ. Προσευχήσου».

Εκατοντάδες σπίτια έχουν καταστραφεί. Γέφυρες έχουν υποχωρήσει. Οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ποδήλατα, καγιάκ και σανίδες σέρφινγκ για να μετακινηθούν στους πλημμυρισμένους δρόμους.

Ο κυβερνήτης του Τέξας έχει κηρύξει τουλάχιστον 40 περιφέρειες σε κατάσταση φυσικής καταστροφής. Η εθνική μετεωρολογ��κή υπηρεσία των ΗΠΑ έχει προβλέψει ανεμοστρόβιλους και καταιγίδες αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top