Καρκινοπαθής έγραψε τον αστείο επικήδειό του για να μην πληγωθεί ο γιος του από το θάνατό του

Διαβάστε τη συγκινητική ιστορία

Καρκινοπαθής έγραψε τον αστείο επικήδειό του για να μην πληγωθεί ο γιος του από το θάνατό του

​Συγκινεί η ιστορία ενός 35χρονου πατέρα από τις ΗΠΑ, ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο επί έναν χρόνο με τόλμη αλλά και… χιούμορ!
Ο λόγος για τον Aaron Joseph Purmort ο οποίος πέθανε στις 25 Νοεμβρίου, χτυπημένος από καρκίνο στον εγκέφαλο.

purmort5.jpg

Μάλιστα λίγο πριν φύγει έγραψε τον δικό του «αστείο» επικήδειο θέλοντας με τον τρόπο αυτό να μην τραυματιστεί ψυχολογικά ο γιος του από το θάνατό του. Σε αυτόν παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σούπερ ήρωα spider man, τη νόσο του ως τον κακό εγκληματία και ζητά από το γιο του να πάρει «εκδίκηση» για το θάνατό του.

ααρον.jpg

"Ο Aaron Joseph πέθανε στο σπίτι του στις 25 Νοεμβρίου, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές από το δάγκωμα μίας ραδιενεργής αράχνης, μετά από πολύχρονη μάχη με το έγκλημα, τον δε τελευταίο χρόνο με έναν αδίστακτο εγκληματία ονόματι Καρκίνο, ο οποίος ταλαιπωρεί την κοινωνία μας εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οι πολίτες τον γνωρίζουν ως Spider Man και τον ευγνωμονούν για τις χρόνιες υπηρεσίες τους στην προστασία της πατρίδα μας. Η οικογένειά του όμως τον ήξερε μόνο ως έναν ήσυχο κι ευγενικό Art Director, σχεδιαστή ιστοσελίδων, T-shirt και αφισών για συναυλίες, που πάντα έφεραν το σωστό μήνυμα (ακόμα κι αν ήταν άκρως ακατάλληλο).

Ο Aaron ήταν γνωστός για τις μεγάλες διασκεδαστικές ιστορίες που του άρεσε συχνά να επαναλαμβάνει. Στο λύκειο, ήταν στο συγκροότημα The Asparagus Children, που είχε μεγάλη απήχηση στα βόρεια προάστια. Όταν ενηλικιώθηκε, αποφοίτησε από το College of Visual Arts και εργάστηκε σε πολλές εταιρίες στη Μινεάπολη μέχρι που καταστάλαξε στην Colle + McVoy, όπου ανέλαβε χρέη βοηθού Διευθυντή Δημιουργικού.

Ο Aaron ήταν ερασιτέχνης των κόμικ, μία κινητή εγκυκλοπαίδεια της ποπ κουλτούρας και η ψυχή όλων των πάρτι.

Διασώθηκε η μνήμη μου χάρη στους ��ονείς του Bill και Kim Kuhlmeyer, τον πατέρα Mark Purmort (Patricia, Autumn, Aly), τις αδελφές Erika και Nicole, την πρώτη του γυναίκα Gwen Stefani, τη νυν του σύζυγο Nora και το γιο του Ralph, που όταν μεγαλώσει θα πάρει εκδίκηση για τον πρόωρο θάνατο του μπαμπά του".

purmort2.jpg

purmort3.jpg

purmort4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top