Συγκινητικό βίντεο:Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χαρίσει στη γυναίκα του έναν χορό

Όταν ο έρωτας και η αγάπη ξεπερνούν όλα τα εμπόδια

Συγκινητικό βίντεο:Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χαρίσει στη γυναίκα του έναν χορό

​Υπάρχουν φορές που η ζωή γράφει καλύτερα σενάρια… και από τις ακριβότερες Χολιγουντιανές παραγωγές. Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω λοιπόν είναι μια από αυτές τις φορές που η ζωή μας «κλείνει το μάτι» και μας δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να προσπεράσει ακόμα και… φυσικά εμπόδια.

ImageHandler.jpg
Ο λόγος για τον 27χρονο Τζόι Τζόνσον, ο οποίος σηκώθηκε από το αναπηρικό κοριτσάκι για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια, για να χαρίσει στη γυναίκα της ζωής του έναν χορό!!! Εκείνος, ήταν 25 χρονών όταν τράκαρε με την μηχανή του. Οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν όμως ήταν ξεκάθαροι… θα μείνει για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν θα μπορεί να νιώθει τίποτε κάτω από την μέση του.

wheel1.jpg
Δίπλα του σε όλον αυτόν τον γολγοθά η γυναίκα του, Μισέλ, η οποία αν και τον ήξερε μόλις 4 μήνες, δεν τον παράτησε αλλά έμεινε στο πλάι του, φροντίζοντας τον, λες και ήταν μικρό παιδί! Μάλιστα, εκείνη υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή, μιας και ήξερε εξ’ αρχής πως είναι η αδελφή ψυχή της- το άλλο της μισό! Σύμπτωση το ότι οι δυο τους δεν έχουν μόνο το ίδιο επίθετο, λόγω συνωνυμίας αλλά έχουν γεννηθεί και την ίδια μέρα;

wheel2.jpg
«Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Είπα το «ναι» όταν μου έκανε πρόταση γάμου, γιατί ο Τζόι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί», είπε η 27χρονη.

wheel3.jpg
Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο γαμπρός παρέα με τους φίλους του δεν ετοίμαζε το δικό του «bachelor party» αλλά έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος, μπροστά στη γυναίκα της ζωής του.

wheel4.jpg
Και τα κατάφερε! Στην δεξίωση του γάμου του, κατάφερε να αντικρύσει στα μάτια τη γυναίκα του, χωρίς να στρέψει το κεφάλι του προς τα πάνω και να την πάρει αγκαλιά για να χορέψουν τον πρώτο τους χορό, σαν παντρεμένο ζευγάρι. Πώς; Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που στηριζόταν σε ένα χοντρό σχοινί… Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο, με την νύφη να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

wheel5.jpg
«Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο που ήμουν όρθιος και χορεύαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα» είπε ο 27χρονος γαμπρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top