Θέλει να παρατείνει λίγο ακόμη τη ζωή της η γενναία κοπέλα που αποφάσισε να κάνει ευθανασία

Διεγνώσθη με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο

Θέλει να παρατείνει λίγο ακόμη τη ζωή της η γενναία κοπέλα που αποφάσισε να κάνει ευθανασία

​Όλοι θυμόμαστε το κορίτσι με την γενναία ψυχή, Μπρίτανι Μέιναρτντ, που αποφάσισε να κάνει ευθανασία επειδή διεγνώσθη με επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, συγκινώντας την παγκόσμια κοινότητα.

brittany-maynard-cnn.jpg
Η 29χρονη, η οποία είχε ορίσει ως ημερομηνία θανάτου της, την 1η Νοεμβρίου, μια μέρα μετά τα γενέθλια του άντρα της, είχε δηλώσει πως θέλει εκείνη και όχι ο καρκίνος να ορίσει το πότε και κυρίως το πώς θα φύγει από τη ζωή.

141028162907-03-britanny-maynard-1028-horizontal-gallery.jpg
Φαίνεται όμως πως άλλαξε γνώμηόχι για την ευθανασία αλλά για την ημερομηνία του θανάτου της. Το βράδυ της Τετάρτης, μετέδωσαν τα ξένα μέσα την ευχάριστη είδηση, καθώς και δηλώσεις της ίδιας, στις οποίες αναφέρει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεθάνει.

141007131822-brittany-maynard-and-dan-diaz-horizontal-gallery.jpg
«Ακόμα αισθάνομαι αρκετά καλά, μπορώ να γελώ και να χαμογελώ με την οικογένεια και τους φίλους μου και απλώς δεν μου φαίνεται σαν να είναι τώρα η κατάλληλη ώρα. Ξέρω πως η ώρα θα έρθει γιατί νιώθω πως αρρωσταίνω όλο και περισσότερο. Είναι σαφές κάθε εβδομάδα που περνά», είπε.

tmp_cover_A22A9411.jpg
«Το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί είναι να περιμένω περισσότερο από ό��ο πρέπει, καθώς προσπαθώ να αδράξω την κάθε μέρα. Κατά κάποιο τρόπο, έτσι χάνω την αυτονομία μου και απομακρύνομαι από τον εαυτό μου, ακριβώς λόγω της φύσης της ασθένειας» συμπλήρωσε και απέφυγε να δώσει μια νέα ημερομηνία για το πότε θα πραγματοποιήσει τελικά την απόφασή της.

brittany-maynard-5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top