Πατέρας ΕΣΦΑΞΕ τον 9χρονο γιο του και μετά έκοψε κομματάκια τα γεννητικά του όργανα

Εκνευρίστηκε επειδή ο μικρός «έβρεχε» το κρεβάτι του

Πατέρας ΕΣΦΑΞΕ τον 9χρονο γιο του και μετά έκοψε κομματάκια τα γεννητικά του όργανα

​Μια ιστορία απίστευτης αγριότητας διαδραματίστηκε τη Δευτέρα, στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, όπου ένας πατέρας έσφαξε τον ανήλικο γιο του και στη συνέχεια τεμάχισε τα γεννητικά του όργανα, επειδή εκείνος «έβρεχε» το κρεβάτι του.

Ο 9χρονος Κάο, ξεκίνησε να «βρέχει» το κρεβάτι του, από τότε που η ��ητέρα του πήρε την αδελφή του και το «έσκασε» με έναν άλλον άντρα! Ο 39χρονος Τανγκ Μινγκχούα, ο οποίος δεν εργαζόταν και έπινε πολύ κάθε βράδυ, εκνευριζόταν και ξεσπούσε στον μικρό, χτυπώντας τον! Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι εκείνος ένιωθε φόβο και ανασφάλεια από τότε που η μητέρα του τους παράτησε… και τον κατηγορούσε, λέγοντας του πως είναι κακομαθημένος (!) και αντιδραστικός!

Dad-kills-son-for-bed-wetting.jpg
Το μοιραίο βράδυ, που έμελλε να είναι και το τελευταίο για το αδικοχαμένο παιδί, ο αδίστακτος πατέρας του ζήτησε πριν πέσει για ύπνο να πάει τουαλέτα, πράγμα που δεν έκανε τελικά! Όταν στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε «βρέξει» και πάλι το κρεβάτι του, το άρπαξε και το έσυρε στην αυλή του σπιτιού τους, φωνάζοντας του! Στη συνέχεια, το χτύπησε και του έκοψε το λαιμό με ένα κουζινομάχαιρο… Φαίνεται όμως ότι δεν ηρέμησε σκοτώνοντας τον άτυχο 9χρονο! Έτσι, με το ίδιο μαχαίρι του έκοψε σε μικρά κομματάκια τα γεννητικά του όργανα και ύστερα πήγε ήρεμος, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα για ύπνο!!!

Οι γείτονες βρήκαν το άψυχο κορμάκι του παιδιού μέσα σε μια λίμνη αίματος και ενημέρωσαν τις Αρχές! Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως η δράστης του φρικτού εγκλήματος είναι η πρώην σύζυγος του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top