Συγκινεί το πανέμορφο σκυλάκι που περπάτησε χάρη στα πρόσθετα του μέλη!

Τα έξοδα της επέμβασης κάλυψε βρετανική φιλοζωική οργάνωση

Συγκινεί το πανέμορφο σκυλάκι που περπάτησε χάρη στα πρόσθετα του μέλη!

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι η Τάρα, ένα beagle cross, που είχε ακρωτηριαστεί τον Οκτώβριο του 2013, περπάτησε ξανά χάρη στα πρόσθετα μέλη που της τοποθετήσαν κτηνίατροι.

Συγκεκριμένα, η Τάρα, είχε βρεθεί στη Ρουμανία σε πολύ κακή κατάσταση. Την είχαν δηλητηριάσει και οι κτηνίατροι που την περισυνέλλεξαν προχώρησαν σε ακρωτηριασμό των δύο μπροστινών ποδιών της για να τη σώσουν, καθώς είχε πάθει γάγγραινα.

Στη συνέχεια, για την περιπέτεια της πανέμορφης σκυλίτσας, ενημερώθηκε η φιλοζωική οργάνωση «Safe Rescue For Dogs» και αποφάσισε να βοηθήσει.

1413845521982_wps_9_EXC_PRINT_BEFORE_WEB_Tara.jpg
Τα μέλη της (οργάνωσης) συγκέντρωσαν το ποσό των 3.000 λιρών που ζητούσε μια αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει πρόσθετα μέλη για να της φτιάξει δύο πόδια. Όλα πήγαν μια χαρά και τώρα η τετράχρονη Τάρα κάνει τα πρώτα βήματα της.

«Δε σταματά να κουνά την ουρά της από τη χαρά της πλέον. Της δόθηκε μια νέα ευκαιρία για να ζήσει. Είναι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη που μπορεί και περπατά ξανά. Δείχνει περήφανη που έχει ξανά πόδια. Πριν υπέφερε πολύ», λέει η Kelly Hare, η οποία διευθύνει την φιλοζωική οργάνωση «Safe Rescue For Dogs».

Η γυναίκα δέθηκε πολύ με τη σκυλίτσα και αποφάσισε να την κρατήσει!

1413845570360_wps_13_EXC_PRINT_BEFORE_WEB_Tara.jpg
1413845661127_wps_15_EXC_PRINT_BEFORE_WEB_Tara.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top