Ποιος είναι τόσο χαζός; Άνδρας χωρίς στολή βοηθάει ασθενή με Έμπολα να ανέβει στο αεροπλάνο

Αν είναι δυνατόν- πωλείται το «Ebola.com»

Ποιος είναι τόσο χαζός; Άνδρας χωρίς στολή βοηθάει ασθενή με Έμπολα να ανέβει στο αεροπλάνο

​Ο τίτλος της εφημερίδας Daily Mail «Ποιος είναι αυτός ο ανόητος;» τα λέει όλα…

nosokebola1.jpg
Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου. Στις εικόνες, οι οποίες «τραβήχτηκαν» κατά τη διά��κεια της μεταφοράς της δεύτερης νοσοκόμας που προσβλήθηκε από Έμπολα, ένας άντρας απεικονίζεται να βρίσκεται δίπλα της φορώντας τα ρούχα του(!), χωρίς την προστατευτική στολή.

nosokebola2.jpg
Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, ο οποίος φαίνεται πως θεώρησε περιττό να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του ιού που έχει σκοτώσει σχεδόν 4.500 ανθρώπους, βρίσκεται κοντά στην ομάδα που μεταφέρει με φορείο στην καμπίνα του αεροπλάνου τη νοσοκόμα.

nosokebola3.jpg
Εκείνος, όπως βλέπετε, στέκεται δίπλα στα μέλη της ομάδας, που όπως είναι λογικό, φορούν ολόσωμες στολές ώστε να μην κολλήσουν τον θανατηφόρο ιό, πιάνει επίσης μια σακούλα με απόβλητα ενώ στη συνέχεια επιβιβάζεται στο αεροσκάφος. Αν και ο Έμπολα δεν μεταδίδεται μέσω του αέρα η συγκεκριμένη επαφή, θεωρείται υψηλού κινδύνου.
1413418528503_Image_galleryImage_The_second_nurse_to_contr.jpg
Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα βλέπει τρομοκρατημένη τον Έμπολα να θερίζει ανθρώπινες ζωές, κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον ιό για να... πλουτίσει! Και όχι, δεν έχει ανακαλύψει κάποιο αντίδοτο το οποίο θα είναι πανάκριβο, απλώς πουλάει την ιστοσελίδα «Ebola.com».

ImageHandler.jpg
Ο λόγος για την εταιρεία Blue String Ventures, η οποία πουλάει την ιστοσελίδα που κατέχει από το 2008 για… 150.000 δολάρια! Ο πρόεδρος της μάλιστα, δήλωσε πως η σελίδα μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό domain για φαρμακευτικές εταιρείες.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις… Οργισμένοι πολίτες αναφέρουν ότι η κίνηση της εταιρείας δείχνει ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή, καθώς προσπαθεί να πλουτίσει από έναν ιό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 4.000 ανθρώπους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top