ΦΡΙΚΗ με την απολογία 18χρονου που σκότωσε και ΜΕΤΑ βίασε την μητέρα του!

«Είναι απλά ένα σώμα, ένα κομμάτι κρέας»

ΦΡΙΚΗ με την απολογία 18χρονου που σκότωσε και ΜΕΤΑ βίασε την μητέρα του!

​Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 18χρονου Κέβιν Ντέιβις από τις ΗΠΑ, ο οποίος στις 27 Μαρτίου σκότωσε και μετά βίασε την… μητέρα του!

Την Τετάρτη ο Κέβιν καταδικάστηκε σε ισόβια.

Αυτό όμως που σοκάρει είναι η κυνική ομολογία του. Ο νεαρός χτύπησε στο κεφάλι την 50χρονη μητέρα του Κίμπερλι Χίλς με σφυρί, την στραγγάλισε με ένα καλώδιο και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στην καρδιά. Στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της!

Ο 18χρονος τον Ιούνιο είχε υποστηρίξει ότι ήταν αθώος, ωστόσο οι αρχές είχαν στην κατοχή τους ένα βίντεο στο οποίο ομολογούσε το φρικτό έγκλημά του.

«Είμαι ένα απαίσιο, αηδιαστικό άτομο» είχε πει ο Κέβιν που περιέγραφε στο βίντεο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματός του. Στη συνέχεια είπε στους ανακριτές ότι βίασε τη νεκρή μητέρα του: «Έχασα την παρθενιά μου με ένα πτώμα».

Μάλιστα είπε στις αρχές ότι είχε την καλύτερη μητέρα του κόσμου και δεν της άξιζε να πεθάνει.

Ακόμα είπε στις αρχές ότι είχε βαρεθεί τη ζωή του και ζήτησε από τη μητέρα του να του δώσει την άδεια να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη δεν συμφώνησε με την απόφασή του κι έτσι αποφάσισε να τη σκοτώσει!

«Δεν έχω ηθικούς φραγμούς. Ένα σώμα είναι απλά ένα σώμα, ένα κομμάτι κρέας», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Ο εισαγγελίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο Κέβιν δεν φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα σκότωνε ξανά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top