Η πατατιά της χρονιάς:Δείτε την ερωτική απάντηση αεροπορικής εταιρείας σε δυσαρεστημένο πελάτη

Μια φωτογραφία με μια γυναίκα να "παίζει" με αεροπλανάκι

Η πατατιά της χρονιάς:Δείτε την ερωτική απάντηση αεροπορικής εταιρείας σε δυσαρεστημένο πελάτη

​Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χρήστες του twitter όταν είδαν την απάντηση που έστειλε η αεροπορική εταιρεία US Airways, σε παράπονα ενός επιβάτη.

Η εταιρεία απάντησε στέλνοντας μια... πορνογραφική φωτογραφία με αποτέλεσμα να επικρατήσει ο κακός χαμός στο ίντερνετ!

Όλα ξεκίνησαν, όταν το πρωί της Δευτέρας μια νεαρή γυναίκα, η Άλεξ αποφάσισε να κάνει τα παράπονα της μέσω twitter στο λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας, γράφοντας πως η πτήση της προς το Πόρτλαντ είχε καθυστέρηση ζητώντας δωρεάν ανταλλάγματα για την κακή αρχή που είχε το ταξίδι της.

Η απάντηση από την αεροπορική των ΗΠΑ ήταν η εξής: «Δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε Αλεξ. Παρακαλώ ενημερώστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών». Αν μέχρι τώρα δεν βρίσκετε τίποτα παράλογο δείτε την φωτογραφία που έστειλε μαζί με αυτήν την δημοσίευση, που όπως βλέπετε δείχνει μια νεαρή γυναίκα να κάνει σεξ με ένα μικρό αεροπλάνο.

aeroplano-sex.jpg

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε στο twitter για 22 λεπτά, ενώ μόλις οι υπεύθυνοι κατάλαβαν τη χοντροκομμένη «πατάτα» τους έγραψαν tweet ζητώντας συγνώμη και εξέδωσαν και ειδική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι αυτή η φωτογραφία έχει δημοσιευτεί από άλλον χρήστη και ότι συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής σε απάντηση σε πελάτη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top