Συνέλαβαν και τον δεύτερο κανίβαλο- Μαζί με τον αδερφό του έφαγαν ένα μωρό

Ξέθαψαν και μαγείρεψαν στο φούρνο τη σορό του

Συνέλαβαν και τον δεύτερο κανίβαλο- Μαζί με τον αδερφό του έφαγαν ένα μωρό

Συνεχίζεται η φρίκη στο κεντρικό Πακισταν, μιας και η αστυνομία συνέλαβε χθες αργά το βράδυ (14-4-14) τον δεύτερο δράστη που αναζητούσε, μιας και κατηγορείται οτι μαζί με τον αδελφό του έφαγαν το πτώμα ενός μωρού. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δυο "τέρατα" απασχολούν τις αρχές. Στο παρελθόν είχαν φυλακιστεί με την κατηγορία του κανιβαλισμού όμως αφέθηκαν ελεύθεροι και συνέχισαν το αηδιαστικό έργο τους.

Ο 37χρονος Φάρμαν Άλι συνελήφθη στη διάρκεια της νύχτας στην πόλη Ντάρια Καν της επαρχίας Πουντζάμπ, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Αμίρ Αμπντουλάχ. Χθες (14-04-14),η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο αδελφό του Μοχάμαντ Αρίφ ύστερα από καταγγελίες των γειτόνων για μία άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι τους και αναζητούσε τον δεύτερο κανίβαλο. Η αστυνομία ανακάλυψε το κρανίο ενός βρέφους (μόνο αυτό είχε μείνει απο το αποτρόπαιο δείπνο), ενώ ο Αρίφ παραδέχτηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε κλέψει τη σορό του βρέφους από γειτονικό νεκροταφείο,το πήγε σπίτι, το έψησαν και το έφαγαν, ανακοίνωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ζαφάρ Ικμπάλ.

Τα δύο "απάνθρωπα" αδέλφια είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού του πτώματος ενός άνδρα που πέθανε από καρκίνο και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι. Η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξ��θάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο για να τα μαγειρέψουν και να τα φάνε.

Ο Αμπντουλάχ είπε ότι τα αδέλφια θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου αρμοδίου για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top