ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Δείτε τον ερμαφρόδιτο που είναι εργάτης του… ΣΕΞ

«Προτιμώ να πουλάω τον κ@λο μου από την ψυχή μου»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Δείτε τον ερμαφρόδιτο που είναι εργάτης του… ΣΕΞ

​Σαν ψέμα φαντάζει η ιστορία του 77χρονου Claudette, ο οποίος γεννήθηκε το 1937 στην Ελβετία με πλήρη ανεπτυγμένα τόσα τα θηλυκά όσο και τα αρσενικά γεννητικά όργανα.
sexworker2.jpg
Αν όλο αυτό σας ακούγεται συνηθισμένο διαβάζοντας παρακάτω θα δείτε ότι μόνο συνηθισμένος δεν είναι ο εν λόγω κύριος.

Ο Claudette είναι σύζυγος, παππούς, βραβευμένος ποδηλάτης και αν και ερμαφρόδιτος εργάζεται ως ΖΙΓΚΟΛΟ ή ΠΟΡΝΗ, αναλόγως τις ορέξεις του πελάτη!!!
sexworker5.jpg

Ο ίδιος δηλώνει: «Προτιμώ να πουλώ τον κ@λο μου από την ψυχή μου, είναι πιο δύσκολο αλλά πολύ πιο αγνό. Δεν αισθάνθηκα ποτέ άσχημα που είμαι ερμαφρόδιτος. Οι άλλοι έχουν πρόβλημα, όχι εγώ. Έχω το φύλο των αγγέλων, γιατί να ντρέπομαι;»

Όσον αφορά τη πορνεία λέει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσει πλήρως όλες τις δυνατότητες που του έδωσε η φύση, μιας και μπορεί να «παίξει» και τους δύο ρόλους.
sexworker4.jpg
«Η πορνεία γίνεται πηγή αυτοπεποίθησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 77χρονος, οι δηλώσεις του οποίου προκαλούν αντιδράσεις και αποτελούν κακό παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Η ιστορία του έγινε αφορμή για ένα φωτογραφικό ντοκιμαντέρ που έχει τον τίτλο: «La Vie en Rose» και είναι ��ημιουργία μιας νεαρής Γαλλίδας φωτογράφου.

sexw.jpg
sexworker3.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top