ΦΡΙΚΗ:ΑΥΤΟΣ ο πα-ΤΕΡΑΣ βίασε την 3χρονη κορούλα του και δεν πήγε φυλακή επειδή είναι πλούσιος!

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ- Είναι κληρονόμος οικογένειας μεγιστάνων

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι αυτός ο πα-ΤΕΡΑΣ βίασε την 3χρονη κορούλα του, αλλά δεν φυλακίστηκε γιατί «δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην ζωή των φυλακών» σύμφωνα με τον δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση!

Ο 47χρονος Robert Richards IV είναι κληρονόμος μιας περιουσίας εκατομμυρίων δολαρίων, της οικογένειας των μεγιστάνων της πολυεθνικής «Du Pont».

Αν και η δίκη ξεκίνησε το 2009 έπαιρνε συνεχώς αναβολές! Τελικά ολοκληρώθηκε μόλις τώρα και μετά από αγωγή που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Richards.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε την κατηγορία της σεξουαλικής βίας, με ποινή που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 15 χρόνια κάθειρξης, αλλά η δικαστής τον άφησε ελεύθερο υπό… δικαστική επιτήρηση!!!

Η δικαστής, Jan Jurden, που εκδίκασε την υπόθεση καταδίκασε τον παιδόφιλο σε 8 έτη φυλακή με αναστολή, κάτι που σημαίνει πως δεν θα εκτίσει ούτε μια μέρα στην φυλακή.

Σύμφωνα με τη δικαστή ο Richards δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον, εκείνο της φυλακής, στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος να ζει, ένα περιβάλλον που «δεν του ταιριάζει» όπως δήλωσε!!!

«Πρόκειται για σπάνιο γεγονός, η φυλακή να ωφελήσει τον καταδικασμένο» ανέφερε ο δικηγόρος του Richards, Brendan J. O’Neill.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top