ΕΛΕΟΣ! Αεροσυνοδοί το έριξαν στο χορό εν ώρα πτήσης και οι πιλότοι κατέγραφαν το σκηνικό

Το αεροσκάφος πετούσε στον αυτόματο και οι επιβάτες… χειροκροτούσαν

ΕΛΕΟΣ! Αεροσυνοδοί το έριξαν στο χορό εν ώρα πτήσης και οι πιλότοι κατέγραφαν το σκηνικό

​Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε σε αεροσκάφος της εταιρείας Spice Jet που πραγματοποιούσε πτήση από την Γκόα στην Μπάνγκαλορ, όταν εν ώρα πτήσης οι αεροσυνοδοί μεράκλωσαν και το έριξαν στο χορό!

Εκεί λοιπόν που όλα ήταν ήρεμα και ήσυχα, ξαφνικά οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου βγήκαν στον διάδρομο και άρχισαν να χορεύουν ινδικούς χορούς, ξεσηκώνοντας τους επιβάτες, οι οποίοι χειροκροτούσαν συνέχεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πιλότοι, άφησαν το πιλοτήριο και άρχισαν να… καταγράφουν το εναέριο γλέντι, αφήνοντας το αεροπλάνο να πετά στον αυτόματο πιλότο.

Επειδή όμως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και οι καιροί είναι περίεργοι τώρα με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το βίντεο έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και έφτασε και στα χέρια της ρυθμιστικής αρχής αεροπορίας της Ινδίας.

Με το που είδαν οι υπεύθυνοι τα λικνίσματα και τους χορούς, έβγαλαν ανακοίνωση, κατηγορώντας τους πιλότους ότι έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών, ενώ ζητούν την απόλυση των αεροσυνοδών και των πιλότων και την αναστολή της άδειας λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η χορογραφία ήταν οργανωμένη για να διασκεδάσουν οι επιβάτες μιας και ήταν μια τοπική γιορτή της Ινδίας, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι χοροί τους βγήκαν ξινοί και τα χαμόγελα πάγωσαν στα πρόσωπά τους, μετά την κυκλοφορία του video.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top