ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Έμαθαν μετά από 50 χρόνια ότι δεν μεγάλωναν το βιολογικό τους παιδί

Θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Έμαθαν μετά από 50 χρόνια ότι δεν μεγάλωναν το βιολογικό τους παιδί

​Μια μυστηριώδης υπόθεση άνοιξε και πάλι στις ΗΠΑ, με ένα χαμένο παιδάκι, τον Πολ Φρόνζακ, που εξαφανίστηκε πριν από 50 χρόνια, μία μέρα μετά την γέννησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό το άρπαξε το 1964 μια γυναίκα που παρίστανε την νοσοκόμα, όμως το 1965, η οικογένεια Φρόνζακ βρήκε ένα παιδάκι και θεωρώντας ότι είναι το χαμένο της παιδί, το μεγάλωσε σαν να ήταν ο βιολογικός τους γιος.

Μετά από 50 χρόνια όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν με αποτέλεσμα το παιδί αυτό, που τόσα χρόνια νόμιζαν ότι είναι δικό τους να αναζητά μέσω τηλεοπτικής εκπομπής τις ρίζες του.

Την ίδια ώρα, στο Τέξας, ο 50χρονος Στιβ Μίλερ ανακάλυψε εντελώς τυχαία πριν από μερικούς μήνες ότι είναι υιοθετημένος, όταν του ζητήθηκε το οικογενειακό του ιστορικό υγείας μιας και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα νεφρά του.

Μέσω λοιπόν προσωπικών του ερευνών, ανακάλυψε ένα σκίτσο της αστυνομίας για το πώς μπορεί να είναι μεγαλώνοντας το χαμένο παιδί των Φρόνζακ και είδε ότι του έμοιαζε πάρα πολύ.

«Σοκαρίστηκα. Είμαι ακριβώς ίδιος μ’ αυτόν τον άνδρα και δεν έχω ιδέα από πού προέρχομαι. Ελπίζω να βρω ένα νεφρό, να εντοπίσω την οικογένειά μου και να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε.

Μάλιστα μια φωτογραφία που έχει όταν ήταν μωρό, είναι ολόιδια με το μωρό των Φρόνζακ, εντείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Ο ίδιος απευθύνθηκε σε ένα κυβερνητικό γραφείο του Σικάγο για να βρει βοήθεια, αποδείχθηκε όμως ότι δεν ήταν εκείνος ο πραγματικός Πολ.

Όσο για τον μη βιολογικό γιο της οικογένειας; Έχει βάλει στόχο της ζωής του να βρει τώρα τον πραγματικό Πολ και να βοηθήσει τους γονείς του.

«Στόχος μου είναι να βρω τον αληθινό Πολ. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Νιώθω πως αν δε κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω να βρουν το βιολογικό τους παιδί, τότε δεν κάνω τη δουλειά μου σωστά ως γιος τους», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top