Πέθανε ο άνδρας που είχε αφαιρέσει 60 κιλά όρχι!-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Διαβάστε την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία του

Πέθανε ο άνδρας που είχε αφαιρέσει 60 κιλά όρχι!-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

​«Έχασε» τη ζωή του τελικά ο 49χρονος Wesley Warren Jr., ο οποίος ζούσε ένα πρωτόγνωρο βασανιστήριο λόγω του όρχεώς του που είχε φτάσει σε βάρος τα 60 κιλά! Μάλιστα πριν από έναν χρόνο, ο 49χρονος τον είχε αφαιρέσει με χειρουργική επέμβαση.

man_Scrotum2.jpg
Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκάτοικός του, Joey Hurtado δήλωσε στη «Las Vegas Review-Journal» πως ο Warren υπέστη πρόσφατα δύο φορές καρδιακή ανακοπή: «Ήταν στο νοσοκομείο για πεντέμισι εβδομάδες. Είχε λοίμωξη την οποία πιστεύω πως προκάλεσε ο διαβήτης του και στ�� συνέχεια έπαθε καρδιακή ανακοπή».

man_Scrotum4.jpg
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως δεν πίστευε ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το καλοκαίρι ο φίλος του, για την αφαίρεση του όρχι , δεν έπαιξε ρόλο στο θάνατό του.

«Όταν ο Warren μπήκε στο χειρουργείο, πέρσι, ζύγιζε 252 κιλά. Δεκατρείς ώρες αργότερα, το βάρος του ήταν κατά 90 κιλά μικρότερο!» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη φορά που ο όρχις του άρχισε να μεγαλώνει ήταν τον Μάιο του 2008 έπειτα από έναν τραυματισμό.

«Ξύπνησα και ήταν σαν πεπόνι», είχε πει στη Huffington Post, «η προσωπική μου κόλαση μόλις άρχιζε».

man_Scrotum5.jpg
Κάθε μήνα ο όρχις του μεγάλωνε κατά 1,3 κιλά, καθώς δεν είχε ασφάλιση δεν μπορούσε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, μέχρι που η κατάστασή του βγήκε εκτός ελέγχου και η περιπέτειά του έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

«Ακόμα κι όταν κάποιος μου προσέφερε βοήθεια ήταν δύσκολο», είχε εξηγήσει. «Ο όρχις μου ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπορούσα να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Ήταν πολύ μεγάλος και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα του αεροπλάνου».

man_Scrotum6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top