Απίστευτο: Έχει καθημερινά πολλαπλούς οργασμούς που ξεκινούν από τα πόδια

Οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Αυτό που βιώνει μία 55χρονη Ολλανδέζα είναι πραγματικά τρελό! Η γυναίκα έρχεται καθημερινά σε αρκετούς οργασμούς οι οποίοι ξεκινούν από τα πέλματά της. Όχι δεν κάνουμε πλάκα!

Η ίδια υποστηρίζει ότι η αίσθηση του οργασμού «ταξιδεύει» από το κάτω αριστερό της άκρο στα γεννητικά της όργανα πέντε με έξι φορές την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dr Marcel Waldinger, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, μελέτησε μαγνητικές τομογραφίες από τον εγκέφαλο της γυναίκας καθώς και των άκρων της, και δεν παρατήρησε κανενός είδους «ανωμαλίες».

Ανέφερε όμως πως όταν διέγειρε το πόδι της με ηλεκτρικό ρεύμα, η γυναίκα ανέφερε ότι ένιωσε οργασμό.

Επιστήμονες δήλωσαν πως οι «οργασμοί του ποδιού» προκαλούνται από κάποιο «μπέρδεμα» στα σήματα που στέλνονται στον εγκέφαλο της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι δεκαοκτώ μήνες πριν εμφανιστεί η περίεργη αυτή κατάσταση στη γυναίκα, η 55χρονη είχε νοσηλευτεί επί τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο με σοβαρή μόλυνση. Ήταν σε κώμα και όταν ξύπνησε, παρατήρησε μια αίσθηση «μυρμηγκιάσματος» στο αριστερό του πόδι.

Το απίστευτο «πρόβλημα» εντοπίζεται, όπως λένε οι επιστήμονες, σε ένα «μπέρδεμα» στις πληροφορίες που στέλνουν τα νεύρα από το πόδι της και από την περιοχή των γεννητικών της οργάνων, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός της να μη μπορεί να διαφοροποιήσει από ποια περιοχή προέρχονται.


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top