Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο» λέει η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι!

«Με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη,ένας κανονικός δεσμός»

​Την αισθηματική της σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε στους δικαστές του Μιλάνου η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου Νικόλ Μινέττι, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στα πλαίσια της υπόθεσης «Μπούγκα Μπούγκα».

Nicole-Minetti-2.jpg
Σε σημερινή της κατάθεση η Μινέττι τόνισε ότι «με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον».

nicole-minetti-bunga-bunga_784x0.jpg
«Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η 28χρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας».

nicole-minetti-in-costume-2-e1343123305527.jpg
Η Νικόλ Μινέττι αρνήθηκε ότι οργάνωσε τα «καυτά πάρτι της βίλας του Αρκορε», όπως την κατηγορούν οι εισαγγελείς.

NicoleMinetti_2280431b.jpg

«Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέττι σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top