Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο» λέει η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι!

«Με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη,ένας κανονικός δεσμός»

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Είχα δεσμό με τον Σίλβιο» λέει η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι!

​Την αισθηματική της σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε στους δικαστές του Μιλάνου η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου Νικόλ Μινέττι, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στα πλαίσια της υπόθεσης «Μπούγκα Μπούγκα».

Nicole-Minetti-2.jpg
Σε σημερινή της κατάθεση η Μινέττι τόνισε ότι «με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον».

nicole-minetti-bunga-bunga_784x0.jpg
«Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η 28χρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας».

nicole-minetti-in-costume-2-e1343123305527.jpg
Η Νικόλ Μινέττι αρνήθηκε ότι οργάνωσε τα «καυτά πάρτι της βίλας του Αρκορε», όπως την κατηγορούν οι εισαγγελείς.

NicoleMinetti_2280431b.jpg

«Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέττι σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top