Κι όμως το λες "τρελή σπατάλη": Σαουδάραβας ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ στη Disneyland μέσα σε 3 μέρες

Ο λόγος; Πήρε το πτυχίο του και ήθελε να το γιορτάσει!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά....15 εκατ. ευρώ ξόδεψε ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού και μάλιστα μέσα σε τρεις μέρες, αφού έκλεισε ατραξιόν και θεάματα προς τέρψη αποκλειστικά του ίδιου και των περίπου 60 προσκεκλημένων του.

Ο πρίγκιπας Φαχντ αλ Σαούντ πέρασε τρεις ημέρες στο θεματικό αυτό πάρκο, από την 22α ως την 24η Μαΐου. Επρόκειτο για μια επίσκεψη "ιδιωτικού χαρακτήρα" η οποία οργανώθηκε από μια υπηρεσία της Γιουροντίσνεϊ η οποία ειδικεύεται στις σχέσεις με μεγάλες επιχε��ρήσεις και με ιδιώτες, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία.

Και όλα αυτά επειδή πήρε το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο!!! Έτσι, εξασφάλισε "αποκλειστική πρόσβαση" σε διάφορους χώρες, που είχαν κλείσει μόνο για αυτόν και τους καλεσμένους του όταν και για όσο επιθυμούσε.

Συνολικά τον πρίγκιπα συνόδευσαν "περίπου εξήντα" πρόσωπα, προσωπικοί του φίλοι και απλοί λάτρεις της Ντίσνεϊλαντ. Διοργανώθηκαν αποκλειστικά για αυτόν και τους προσκεκλημένους του ειδικά θεάματα, με χαρακτήρες του Ντίσνεϊ που "σπάνια εμφανίζονται".

Επίσης εφαρμόστηκαν "ειδικά μέτρα ασφαλείας" για τον επισκέπτη αυτό, έναν από τους πιο πιστούς πελάτες των θεματικών πάρκων της Ντίσνεϊ.

Το πάρκο επισκέφθηκαν 16 εκατ. επισκέπτες το 2012. Τα 15 εκατ. ευρώ που δαπάνησε ο πρίγκιπας είναι πάντως μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα έσοδα του πάρκου-το 2012 είχε κύκλο εργασιών 1,324 δισεκατ. ευρώ, αλλά παρ' όλ' αυτά υπέστη καθαρή ζημία 85,6 εκατ. ευρώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top