Ασύλληπτο: Τυφλή μητέρα πούλησε τα τέσσερα νεογέννητα παιδιά της για 1550 ευρώ!

Κάντε κλικ και διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία

Ασύλληπτο: Τυφλή μητέρα πούλησε τα τέσσερα νεογέννητα παιδιά της για 1550 ευρώ!

Συγκλονίζει μια τυφλή μητέρα στην Κίνα η οποία παραδέχθηκε ότι έχει πουλήσει τα τέσσερα νεογέννητα παιδιά της για να… συντηρήσει την οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της δεν είχε μόνιμη δουλειά.

Η Du Xiurong που μένει στο χωριό Shibei στην περιοχή Mianyang που βρίσκεται στην επαρχία Sichuan από τα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο έχει κρατήσει μόνο τον πρώτο της γιο και τη μεγαλύτερη κόρη της.

bli2.jpg
«Δεν είχα άλλη επιλογή. Αν δεν ήμουν τυφλή δε θα το έκανα αυτό. Δεν τα πουλάω, τα δίνω για υιοθεσία και χρεώνω μόνο τα έξοδα της εγκυμοσύνης. Αγαπάω τα παιδιά. Αν ήμουν ικανή θα τα μεγάλωνα, αλλά αλήθεια δε μπορώ να τα συντηρήσω. Τους βρίσκω καλές οικογένειες για υιοθεσία» είπε η ίδια και συνέχισε: «Τα έχω δώσει σε οικογένειες που δεν μπορούν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. Θέλουν παιδιά κι εγώ τους βοηθάω. Οι πλούσιοι ξοδεύουν λεφτά για τους γάμους των κοριτσιών τους, όσοι ανήκουν στη μεσαία τάξη μαζεύουν λεφτά για το γάμο των κοριτσιών τους και οι φτωχοί πωλούν τους γιους και τις κόρες τους».

Η γυναίκα που έχασε την όρασή της σε ένα ατύχημα όταν ήταν πέντε χρονών τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθη από την αστυνομία για αγοραπωλησία βρεφών. Ωστόσο, αφέθη��ε ελεύθερη λόγω της αναπηρίας της.

bli3.jpg
Όπως εξομολογήθηκε η ίδια οι γονείς της την πάντρεψαν όταν ήταν 14 ετών γιατί την έβλεπαν ως «βάρος». «Με έβλεπαν ως βάρος. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Έτσι όταν έμαθαν ότι κάποιος ήθελε να παντρευτεί με έδωσαν. Ο άντρας μου δε μπορεί να κερδίσει χρήματα και το βάρος πέφτει σε μένα, παρότι είμαι τυφλή» είπε.

Τον πρώτο της γιο, τον Cheng Jin, τον έφερε στον κόσμο το 1991 και το 2000 γεννήθηκε η πρώτη της κόρη, η Sun Miao.

bli6.jpg
Καθώς μεγάλωναν τα παιδιά της, η οικογένεια χρειαζόταν χρήματα τα οποία δεν είχαν. Έτσι, η Du aποφάσισε να γεννάει και να πουλάει τα παιδιά της.
Το 2005 έδωσε την δεύτερη κόρη της έναντι 2.500 Yuan, δηλαδή κάτι περισσότερο από 300 ευρώ. Τα επόμενα επτά χρόνια η Du έδωσε ακόμη τρία μωρά, κερδίζοντας συνολικά περίπου 10.000 Yuan (περίπου 1.250 ευρώ). Τραγικό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top