Βίντεο: Ο ζάμπλουτος κόμης που έμεινε "ξυπόλυτος" και ζει από το ταμείο ανεργίας

Περνάει την εβδομάδα με 83 ευρώ!!!

Βίντεο: Ο ζάμπλουτος κόμης που έμεινε "ξυπόλυτος" και ζει από το ταμείο ανεργίας

Μόνο ο τίτλος έχει μείνει πλέον στον κόμη του Κάρντιγκαν, αλλά δυστυχώς αυτός δεν πουλιέται.

Ο Ντέιβιντ Μπρούντνελ θα μπορούσε να αποκαλείται πια ξυπόλητος κόμης -κατά τη γνωστή ελληνική ταινία «Ξυπόλητος πρίγκηψ»- αφού πλέον ζει με το επίδομα ανεργίας. Παρά τον τίτλο ευγενείας και την τεράστια περιουσία της οικογένειάς του, στην οποία συγκαταλέγεται και το μοναδικό ιδιωτικό δάσος της Βρετανίας (το Σέιβερνεϊκ), ο κόμης του Κάρντιγκαν περνάει την εβδομάδα με τα 83 ευρώ που λαμβάνει από το ταμείο ανεργίας, ενώ περιστασιακά εργάζεται ως διανομέας προϊόντων.

Ο 60χρονος κόμης πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος και του έκλυτου βίου βουτηγμένου στα ναρκωτικά.

Τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει ένα πολυέξοδο διαζύγιο, μια μακρά περίοδο σε κλινική απεξάρτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και ισχυρές αντιπαραθέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο με τους διαχειριστές της περιουσίας του. Πέρσι πέθανε και η τελευταία του ελπίδα για ανάκαμψη, μαζί με την πρώην σύζυγό του.

Η λαίδη Κάθριν Μπρούντνελ-Μπρους, η οποία πέθανε λίγο μετά το διαζύγιό τους, δεν τον ανέφερε καθόλου στη διαθήκη της, προτιμώντας να αφήσει την περιουσία της, ύψους 2 εκατ. ευρώ περίπου, στα δύο παιδιά τους. Ομως ο κόμης του Κάρντιγκαν έχει αποξενωθεί και από αυτά.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο από την εκπομπή "Ελένη"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top