Συγκλονιστική μαρτυρία: «Είδα τον καθηγητή να συνευρίσκεται με 14χρονο»

Ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ διδάσκει ακόμη, παρά το γεγονός ότι διώκεται νομικά

Μία σοκαριστική μαρτυρία έφερε στο «φως» σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τον καθηγητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο αναπληρωτής καθηγητής κατηγορείται για τοκογλυφία, υπόθεση που εκδικάζεται την Παρασκευή για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος. Παράλληλα, ερευνάται από την Εισαγγελία για παιδεραστία. 

ΑΣΟΕΕ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε συνεργείο της ΕΡΤ

Ο μάρτυρας – κλειδί και μηνυτής του καθηγητή είναι, επίσης, πανεπιστημιακός της ΑΣΟΕΕ και αποκαλύπτει πως τον Φεβρουάριο του 2016 είχε πιάσει επ ‘ αυτοφόρω τον καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση να συνουσιάζεται με ενήλικους άντρες, αλλά και ένα14χρονο αγόρι από τη Ρουμανία. Το περιστατικό φέρεται να είχε συμβεί σε γραφεία εταιρείας στη Βουλγαρία. 

Ο πανεπιστημιακός αποκαλύπτει πως όταν αποφάσισε να καταγγείλει τα όσα συνέβησαν στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου αλλά και στην Εισαγγελία, έπεσε θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

ΑΣΟΕΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση σε καθηγητή

«Τον Φεβρουάριο του 2016 σε μη προγραμματισμένη επίσκεψη μου αργά το βράδυ στα γράφεια των εταιρειών στο Βουκουρέστι ανέβηκα για να ψάξω κάποια έγγραφα. Μπαίνοντας μέσα βλέπω τον καθηγητή με άλλους δύο άντρες. Με τον έναν συνουσιαζόταν. Ο άλλος ήταν πολύ πιο νέος και ο καθηγητής εκτελούσε σεξουαλικές πράξεις σε αυτόν, ενώ ήταν ξαπλωμένος. Υπήρχε και ένας τρίτος, ο οποίος βρισκόταν στο βάθος του διαδρόμου. Μόλις τους είδα έγινε μεγάλο επεισόδιο με φωνές στα ελληνικά και τα ρουμάνικα. Όπως πήγαιναν να φύγουν όλοι, έπιασα τον μικρό και τον ρώτησα ποιος είναι και πόσο χρονών είναι. Εκείνος έβαλε τα κλάματα. Στην είσοδο του κτιρίου εμφανίστηκε ξαφνικά ένας πελώριος τύπος, ο οποίος ήταν έτοιμος να σπάσει την πόρτα. Τους φυγάδευσε. Είχα μείνει αποσβολωμένος και σκεφτόμουν αν πρέπει να καλέσω την αστυνομία, γιατί ήμασταν στη Βουλγαρία και η αστυνομία είναι τρομερά οργανωμένη και αυστηρή. Την επόμενη μέρα ο καθηγητής πέρασε, πήρε κάποια πράγματα και δε χαιρέτησε κανέναν».

Την ίδια ημέρα, όπως περιγράφει ο καθηγητής, τον επισκέφτηκε στο γραφεί του και ο «μπράβος» των ανήλικων παιδιών, ο οποίος τον απείλησε ότι αν μιλούσε θα τον έμπλεκε στην υπόθεση.

ΑΣΟΕΕ: Προπηλάκισαν το συνεργείο του Star εν ώρα ρεπορτάζ

Ο πανεπιστημιακός δεν κατήγγειλε το περιστατικό στις βουλγαρικές αρχές, ωστόσο το επισήμανε στη Σύγκλητο του πανεπιστημίου. 

«Έχω υποστεί απόπειρα ανθρωποκτονίας και από τον ίδιο τον καθηγητή, σειρά κακουργηματικών εκβιασμών». Ο πανεπιστημιακός έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση τοκογλυφίας, μαζί με άλλους δύο καθηγητές της ΑΣΟΕΕ. 

Σχετικά με το γεγονός πως ο καθηγητής παραμένει στη θέση του και διδάσκει παρόλο που κατηγορείται για κακούργημα, ο πανεπιστημιακός είπε «Η Σύγκλητος θα έπρεπε να τον είχε παραπέμψει σε αργία. Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει και υπάρχει ανοχή των αρχών». 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top