Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 12χρονη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη φυλακή ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 12χρονης. Τι κατέθεσε το κορίτσι. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (1/6)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 48χρονου άνδρα που οδηγήθηκε στη φυλακή για απόπειρα αρπαγής μιας 12χρονης στη Ραφήνα στις 27 Μαΐου.

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 45χρονος που προσπάθησε να αρπάξει το κορίτσι

Ο άνδρας προσέγγισε τη 12χρονη  που επέστρεφε στο σπίτι  της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο του. Το κορίτσι όμως δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή, ενημερώνοντας αμέσως την οικογένειά της και στη συνέχεια την αστυνομία.

Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Τι κατέθεσε η 13χρονη μαθήτρια

Ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως δεν έπεισε τις αρχές που έκριναν απαραίτητη τη φυλάκισή του.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του που γίνεται σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

απαγωγέας Ραφήνα

Ραφήνα απόπειρα απαγωγής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top