Λιγνάδης: Βρέθηκε παλιά επιστολή στο σπίτι του με παραλήπτη το Αρσάκειο

Ο Λιγνάδης μεθόδευε έναν 17χρονο να «ψαρεύει» ανήλικους από social media

Το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»/ 14/4/2021

Σημαντικές εξελίξεις έχουν υπάρξει τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση Λιγνάδη. Έχει εκδοθεί βούλευμα για την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου με σκοπό να ερευνηθούν οι ηλεκτρονικές επαφές που είχε ο ηθοποιός, κάτι το οποίο συνέβη μετά από την κατάθεση του τέταρτου φερόμενου ως θύματος του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια, του 23χρονου Π.Φ. στις 22 Μαρτίου. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του ΣΕΗ για την οριστική διαγραφή του

Πρόκειται για έναν νεαρό ουκρανική καταγωγής που συγκατοίκους επί 7 μήνες με τον κατηγορούμενο, όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών το 2015. 

Κατάθεση κατά Λιγνάδη: «Μου έλεγε να μην φαίνεται το πρόσωπό μου στις φωτογραφίες»

Εκτός από τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που καταθέτει, ο 23χρονος δηλώνει πως ο Δημήτρης Λιγναδης τον είχε μυήσει σε έναν τρόπο για να «ψαρεύει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλους ανήλικους με σκοπό την συνεύρεσή του μαζί τους. 

Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου

«Μου έδωσε αυτές τις οδηγίες ώστε να αντιληφθώ πως θα πλησιάσω αυτά τα άτομα ερωτικά, ώστε να μην προωθώ ποιος είμαι και τι κάνω. Μου είχε πει όταν στέλνω μια φωτογραφία να μη φαίνεται ποτέ το πρόσωπο μου αλλά ούτε σε ποιο σημείο του σπιτιού βρίσκομαι. Επίσης, μου είχε υποδείξει πως να αλλάζω τον τρόπο που γράφω, δηλαδή να βάζω greeklish. Εκεί μου έδειξε συνομιλίες με άλλα άτομα στο Facebook οπου άλλαζε τον τρόπο γραφής του από ελληνικά σε greeklish και χρησιμοποιούμε παρόμοιες μεθόδους για να τα προσελκύσει (εν. τα άλλα παιδιά)» δηλώνει ο 23χρονος στην κατάθεσή του.  

Λιγνάδης: Σοκάρει η περιγραφή νεαρού για το τι έγινε στο σπίτι του ηθοποιού

Αυτή η κατάθεση ήταν κομβική για την 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Παλιά Επιστολή προς το Αρσάκειο βρέθηκε στο σπίτι του Λιγνάδη

Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε μια επιστολή που ως παραλήπτη είχε το Αρσάκειο. Στην «καυτή» επιστολή φαίνεται πως ο συντάκτης γράφει για πολλά θύματα-μαθητές του Δημήτρη Λιγνάδη την περίοδο 1993 - 2001, τα οποία ο ηθοποιός καλούσε στο σπίτι του. Μάλιστα, ο τότε μαθητής γράφει προς τον υπεύθυνο του σχολείου πως πρέπει να κάνει κάτι για να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης από το ιδιωτικό σχολείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top