Έπαθε έμφραγμα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ - Τα νεότερα για την υγεία του

Αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο

Δείτε στο video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι).

Λόγω της κατάστασής του του αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).

Tο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα:

«Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Τα νεότερα για την υγεία του αρχηγού ΓΕΣ

Ο Γεώργιος Καμπάς αισθάνθηκε καρδιακές ενοχλήσεις περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, λιγότερο από τρεις ώρες αφού το ΚΥΣΕΑ τον επέλεξε ως τον νέο αρχηγό ΓΕΣ.

Οπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού προσήλθε στο νοσοκομείο ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. 

«Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top