Γιαννιτσά: Αποχαιρέτησαν την γιαγιά - ηρωίδα της 20χρονης Κικής

Στον Εισαγγελία ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του 

Ξυπόλητοι εμφανίστηκαν το πρωί στον εισαγγελέα Γιαννιτσών ο πατέρας της όμορφης Κικής και οι δύο φίλοι του. Φέρεται να επιτέθηκαν στον άντρα που σκόρπισε το θάνατο στο ήσυχο χωριό Κρύα Βρύση, για τα μάτια της κοπέλας. Πριν από λίγο κηδεύτηκε η γιαγιά της οικογένειας, η οποία έπεσε νεκρή στην προσπάθεια της να σώσει την εγγονή της. 

Συνοδευόμενος από αστυνομικούς πήγε πριν από λίγη ώρα στην κηδεία της μητέρας του ο 48χρονος πατέρας της όμορφης Κικής. Της κοπέλας που άθελα της έγινε η πέτρα του σκανδάλου μιας ...ιστορίας τρόμου που κατέληξε σε τραγωδία. Είπαν το τελευταίο αντίο στη γιαγιά - ηρωίδα, η οποία μπήκε μπροστά ώστε να σώσει την εγγονή της, όταν ο 38χρονος που πολιορκούσε την 20χρονη, άνοιξε πυρ στο σπίτι τους. 

Να επισημάνουμε ότι ο κατηγορούμενος, παρά το γεγονός ότι συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, δηλαδή πλημμέλημα,  διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο άνδρας είχε καταφθάσει με αστυνομικό όχημα στο κοιμητήριο μισή ώρα νωρίτερα και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα παρακολουθούσε από απόσταση προκειμένου να μην βρεθεί κοντά στον κόσμο για λόγους ασφαλείας. 

Ωστόσο οι συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν ότι έπρεπε να δει την μητέρα του για μια τελευταία φορά και άρχισαν να φωνάζουν στους αστυνομικούς. Προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση, με συνοδεία ανδρών της ΟΠΚΕ ο 48χρονος πλησίασε και νεκροφίλησε τη μητέρα του. 

Κάποιοι φώναξαν να βγουν οι χειροπέδες, αλλά με παρέμβαση του ίδιου του κατηγορούμενου ο οποίος φώναξε "σταματήστε δεν φταίνε αυτοί", τα πνεύματα ηρέμησαν . 

Η 22χρονη παρέμεινε και σήμερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας για προληπτικούς λόγους μετά την πολύωρη επέμβαση που είχε χθες.

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο πατέρας της 20χρονης και οι δύο φίλοι του 

Το πρωί ο 48χρονος πατέρας και οι δύο φίλοι του, πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα χωρίς την παρουσία δκηγόρου. Ήταν και οι τρεις ξυπόλητοι χωρίς να γνωρίζει κανείς τον λόγο. Φέρεται να επιτέθηκαν μετά το φονικό στον 38χρονο μεγαλόσωμο άντρα, ο οποίος επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί 100 μέτρα από το σπίτι της 20χρονης. 

«Μόνος του πυροβολήθηκε στο μάγουλο. Έφαγε τη μάνα μου και η κόρη μου χαροπαλεύει»

«Μόνος του πυροβολήθηκε στο μάγουλο. Πυροβολήθηκε λίγο στο μάγουλο, ξύθηκε. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Έφαγε τη μάνα μου και η κορούλα μου χαροπαλεύει. Διαλύθηκε το χέρι της. Δεν κάναμε τίποτα. Θέλανε οι φίλοι μας να βάλουν δικηγόρο αλλά εμείς δεν θέλαμε γιατί δεν κάναμε τίποτα».

Αυτά ισχυρίστηκε ο πατέρας στους δημοσιογράφους. Μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την 70χρονη μάνα του, ενώ η μεγάλη του κόρη τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι της, όταν ο 38χρονος πήγε στο σπίτι τους στην Κρύα Βρύση το βράδυ της Τρίτης και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με καραμπίνα. 

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή. 

Το πάθος όπλισε το χέρι του 

«Σήκω και φύγε. H μικρή δεν σε θέλει», φέρεται να είπε στον δράστη ο πατέρας της όμορφης Κικής, όταν εκείνος πήγε στο σπίτι τους για να πείσει την 20χρονη να μην πάει στην Κρήτη για σπουδές. Στη σκέψη ότι θα χάσει την κοπέλα που αγαπά, θόλωσε. Εκείνη λένε τον απέρριπτε συνεχώς γεγονός που τον εξόργισε. 

«Η υγεία του 38χρονου είναι σοβαρή, η 22χρονη είναι εκτός κινδύνου», λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Βουδρισλής. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top