Γρίφος η εξαφάνιση της αγνοούμενης Ελένης Σαρίεβα

Αγωνία για την τύχη των υπόλοιπων αγνοουμένων

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση των αγνοουμένων χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό  τους. Οι συγγενείς ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά στο νεκροτομείο όπου πηγαίνουν για να δώσουν dna. Mάλιστα σήμερα ζητήθηκαν προσωπικά αντικείμενα από οικογένειες. 

Καταρρακωμένοι από την αγωνία οι παππούδες της Βασιλικής και της Σοφίας Φιλιπποπουλου φέρνουν στο νεκροτομείο παιχνίδια και ρουχαλάκια από τις δίδυμες εγγονές τους. Τα αγγελούδια αγνοούνται για τέταρτο 24ωρο και η έκκληση των ιατροδικαστών για πρόσθετο δείγμα dna γεμίζει την ψυχή τους με φόβο.

Την χτένα που βούρτσιζε τα μαλλιά της η Πόπη Σιαπκάρα έφερε στο νεκροτομείο ο σύζυγος της. Τα εγκαύματα στο κορμί του μαρτυρούν την κόλαση από την οποία επέζησε σώζοντας μαζί το 3χρονο παιδί του τυλιγμένο σε μια πετσέτα. Δεν κοίταξε πίσω για μια στιγμή και ήταν αρκετή για να χάσει την γυναίκα του.

«Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε οπότε από δω και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίηση το οποίο αναλαμβάνει άλλη υπηρεσία», δήλωσε ο Πρόεδρος Ιατροδικαστών, Νίκος Καρακούκης.

Γρίφος παραμένει η υπόθεση της αγνοούμενης Ελένης Σαρίεβα. Η 55χρονη ήταν στο εξοχικό Φίλης της στην οδό Πάρου 20 στο Κόκκινο Λιμανάκι. 6 η ώρα ειδοποιείται πως η φωτιά πλησιάζει και φεύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο της. Οι διασώστες βρήκαν το IX 20 μέτρα πιο κάτω άθικτο και κλειδωμένο. Είχε 2 επιλογές. Η προς την Αργυρά Ακτή ή προς το οικόπεδο που βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι.

Χτενίζουν τη θάλασσα τα σκάφη του λιμενικού

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τους αγνοούμενους συνεχίζονται. Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν την αναζήτηση του Λιμενικό στην επιφάνεια και το βυθό.

«Ψάχνουμε για πτώματα που ίσως μετά από μέρες βγουν στην επιφάνεια». 

Ο πλήρης κατάλογος των αγνοουμένων παραμένει αδιευκρίνιστος. Σε μια καλή είδηση ελπίζουν οι συγγενείς της Νέλλης Κάραλη, του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, της Στέλλας Χριστοφίδου, του Βίκτωρα Μίχα, του Ιάκωβου Κλάδιου και αρκετών ακόμη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top