Άλυτος γρίφος ο θάνατος της πρώην Προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης - Ήταν θεία της Μαριέττας Χρουσαλά

Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα

Θρίλερ με το θάνατο της πρώην πρόεδρου των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης και θείας της Μαριέττας Χρουσαλά. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην παραλία της Περαίας. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε,  εξετάζουν οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση

Το μυστικό που έπνιξε η θάλασσα καλούνται να βρουν οι αρχές. Τι συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης και η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά,  εντοπίστηκε νεκρή  στην  Περαία Θεσσαλονίκης;

Ερχόταν συχνά στο κτήμα Καραγκιόζη και ακόμα και τους χειμερινούς μήνες συνήθιζε να κολυμπά οπότε η χθεσινή της παρουσία δεν κίνησε καμιά υποψία για κάτι διαφορετικό.

Το άψυχο σώμα της  συμβολαιογράφου εντοπίστηκε  στις δύο και μισή  το μεσημέρι. Μητέρα δυο παιδιών, η  Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά  φέρεται να άφησε ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη στα παιδιά της για κάποια κληρονομικά θέματα. 

Η συμβολαιογράφος η οποία ήταν θεία της Μαριέττας Χρουσαλά, σύζυγος δηλαδή του αδελφού του πατέρας της παρουσιάστριας, είχε υποθέσεις που ήθελε να κλείσει. Το Νοέμβριο, σε βάρος της  είχε ασκηθεί  κακουργηματική ποινική δίωξη, έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία  και δεν της είχε υποβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, μέχρι τη δίκη.

Στην παραλία που βρέθηκε το άψυχο σώμα της, οι χειμερινοί κολυμβητές την έβλεπαν λένε συχνά. Λιγομίλητη, έμπαινε στη θάλασσα μέχρι το σημείο της καρδιάς. Καθόταν λίγο και έβγαινε στην παραλία. Αυτή η φορά ήταν και η μοιραία….. Η ήσυχη περιοχή  στην Περαία αναστατώθηκε από τις φωνές που μαρτυρούσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Οι έρευνες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top