Επέλαση του "Θησέα" με χιόνια, μποφόρ και καταιγίδες

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Σαρώνει τη χώρα ο «Θησέας» με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες. Έντυσε στα λευκά τα ορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας ενώ στην Ηλεία καταστράφηκε σπίτι από τις κατολισθήσεις.

ΒΡΑΧΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΆ

Ένα τεράστιο κομμάτι βράχου καταπλάκωσε το σπίτι που βλέπετε στην κοινότητα Λεπρέου στη Ζαχάρω. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες του έλειπαν στην Αθήνα…

Κάθε φορά που μια δυνατή καταιγίδα, όπως η χθεσινή, σαρώνει την ευρύτερη περιοχή τρέμει το φυλλοκάρδι μας λένε οι κάτοικοι

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο Θησέας έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να παγώνει τη χώρα… Αύριο στην Κόνιτσα το θερμόμετρο θα πέσει στους -4 . -3 στη ΦΛΩΡΙΝΑ, -2 στην Αλεξανδρούπολη  και 1 στις Σέρρες. Στα περισσότερα χιονοδρομικά σήμερα, η χιονοθύελλα ήταν πυκνή… Η εικόνα από το Καιμάκτσαλαν και τον Παρνασσό μιλούν από μόνες τους.

"Αυριο στη μεν δυτικη ελλάδα ο  καιρός θα είναι βελτιωμένος στα δυτικα όμως στα ανατολικά θα συνεχίσουμε να έχουμε τοπική συννεφιά με βροχές μέχρι και αυριο το μεσημέρι τουλάχιστον. Χιόνι περιμένουμε να πέσει στις ορεινες και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς" δήλωσε ο μετεωρολόγος, Μανώλης Αναδραντιστάκης.

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ...ΒΡΗΚΑΝ ΕΛΑΦΙΑ

Όσοι ανέβηκαν σήμερα στην Πάρνηθα μπορεί να μην βρήκαν χιόνια , βρήκαν όμως και έπαιξαν με τα πανέμορφα ελάφια που βλέπετε.

Αύριο σύμφωνα με τους μετεωρολογους ο Θησέας θα ντύσει στα λευκά τα ορεινά της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

- ΚΑΡΔΙΤΣΑ
- ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
- ΦΘΙΩΤΙΔΑ 
- ΦΩΚΙΔΑ 
- ΒΟΙΩΤΙΑ

Ενώ ο υδράργυρος θα υποχωρήσει 2 ακόμη βαθμούς.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top