ΘΡΗΝΟΣ για τον Κωνσταντίνο Κουμπούρα-Το συγκινητικό αντίο του Τάσου Μπερδέση στον κολλητό του

Πενθεί η Παναχαϊκή για τον αδικοχαμένο 30χρονο

ΘΡΗΝΟΣ για τον Κωνσταντίνο Κουμπούρα-Το συγκινητικό αντίο του Τάσου Μπερδέση στον κολλητό του

​Θρήνος επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κουμπούρα.

Σύμφωνα με το τοπικό patrasgossipnews, ο αδικοχαμένος 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χρόνια μάχη με τη μεσογειακή αναιμία. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναχαϊκού πάλεψε γενναία με την αρρώστια του, για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συμπαίκτες του από τον ξαφνικό χαμό του. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΑ ο αγώνας της Β' Κατηγορίας ανάμεσα στον Παναχαϊκό και τον Φαραϊκό, αναβλήθηκε.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας του Πρωταθλήματος της Β1 Κατηγορίας, ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ – ΦΑΡΑΙΚΟΣ ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στο γήπεδο Σουλίου αναβάλλεται λόγω του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ Κων/νου Κουμπούρα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Κων/νου Κουμπούρα και στο σωματείο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ.

Αποφασίστηκε να κατατεθεί συμβολικό ποσό στο Ταμείο Τραυματιζόμενων Ποδοσφαιριστών». Την ίδια ώρα, με ένα συγκινητικό μήνυμα που έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης αποχαιρέτησε το φιλαράκι του!

1-21-620x392.jpg
«Αδελφάκο μου καλό ταξίδι να έχεις! Ένα θέλω να πω. Δεν είσαι ένας άνθρωπος απλός είσαι ένας άγγελος που σε έστειλε ο Θεός να μας βοηθήσεις όπως το έκανες και το τελείωσες!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top