Νέα ΜΥΣΤΙΚΗ προαγωγή δικαστικού στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Έκπληκτοι από την πρακτική αυτή δηλώνουν οι δικαστές

​Έντονο προβληματισμό και μεγάλη έκπλη��η προκαλεί στους δικαστικούς κύκλους η νέα προαγωγή δικαστικού υπό άκρα μυστικότητα μετά από εκείνες των τριών Αρεοπαγιτών που έγιναν κατά τον ίδιο τρόπο.

Πρόκειται για την προαγωγή του συμβούλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Κωνσταντίνου Κωστόπουλου στο βαθμό του αντιπροέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Δικαστές δήλωσαν έκπληκτοι για τη μυστικότητα όπως είπαν των προαγωγών κατά παρέκκλιση της μέχρι τώρα διαδικασίας δημοσιοποίησης των όποιων αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Κ. Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1958 και εισήλθε στο δικαστικό κόμμα τον Σεπτέμβριο του 1990.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου είναι ο Δημήτρης Κράνης (4��ς στην επετηρίδα) , ο Γεώργιος Σακκάς (8ος στην επετηρίδα) και η Χρυσούλα Παρασκευά (9η στην επετηρίδα).

Ο Δημήτρης Κράνης γεννήθηκε το 1952 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Μάιο του 1978, ο Γεώργιος Σακκάς γεννήθηκε το 1951 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Νοέμβριο του 1978 και η Χρυσούλα Παρασκευά γεννήθηκε το 1951 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 1978.

Τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top