ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Αποχώρησε ο Καλογρίτσας-Συνεργασίες για κανάλι ψάχνει ο Σαββίδης

Ποια διαδικασία θα ακολουθήσει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Αποχώρησε ο Καλογρίτσας-Συνεργασίες για κανάλι ψάχνει ο Σαββίδης
Νέο κύκλο έχει ανοίξει πλέον στη διαδικασία της διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών η κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό, λόγω της μη καταβολής της πρώτης δόσης της προκαταβολής και την απόρριψη του αιτήματος παράτασης.

Η είδηση της απόσυρσης Καλογρίτσα «έσκασε σαν βόμβα» το πρωί, παρότι αρκετοί την προεξοφλούσαν μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το πόθεν έσχες του υπερθεματιστή στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών. Από την πλευρά του όμως τo Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα η εξέλιξη στον διαγωνισμό να δημιουργήσει την εντύπωση «κανονικότητας» και ότι απλώς μετατίθενται οι προθεσμίες.

Όπως έχει γράψει ήδη το Star, κυβερνητικές πηγές παραπέμπουν στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος δεν καταβάλει το τίμημα βγαίνει εκτός της δημοπράτησης. Για τον ίδιο λόγο οι κυβ��ρνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον πρώτο επιλαχόντα της διαδικασίας, τον κ. Ιβάν Σαββίδη.

Αναζητά συνεργασίες ο Σαββίδης
Η απόσυρση του κ. Καλογρίτσα, έχει ως πρώτη συνέπεια να μηδενισθεί» εκ νέου το «κοντέρ» στον τομέα των χρονικών προθεσμιών, καθώς θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη εντός πέντε ημερών και το τίμημα να καταβληθεί εντός 15 ημερών. Δεύτερη συνέπεια είναι η… αύξηση του τιμήματος, αφού ο κ. Σαββίδης είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια.
O κ. Σαββίδης πάντως δήλωσε ότι έτοιμος να καταθέσει, εντός των επόμενων ημερών, το ποσό της πρώτης δόσης που του αναλογεί και να λάβει την άδεια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Alpha και το Star, εντός των επόμενων 90 ημερών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top